VOZAČ KOJI IMA DVA POLNA ORGANA BIO JE NEVIN DO 24. GODINE: Onda se RAZUZDAO, ali na kraju je morao da "PRESEČE"
Vozač sa dva polna organa, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Soft White Underbelly

ispovest

VOZAČ KOJI IMA DVA POLNA ORGANA BIO JE NEVIN DO 24. GODINE: Onda se RAZUZDAO, ali na kraju je morao da "PRESEČE"

Vozač kamiona koji je imao dva polna organa ispričao je svoju životnu priču

Objavljeno:

Vozač kamiona iz Los Anđelesa, koji je rođen s dva penisa nedavno je za NY Post progovorio o svom neobičnom seksualnom životu, rekavši i da su neke njegove partnerke; pre nego što se odlučio na operaciju uklanjanja "viška", u krevetu s njim najviše uživale baš zbog ta dva organa. Predstavljen samo kao Tenk ispričao je i da je još kao dete patio od difalije, jako retke genetske abnormalnosti, zbog koje se muškarac rađa s dva penisa.

Prema Američkom Nacionalnom institutu za zdravlje, to stanje je tako retko da se pretpostavlja kako u celom SAD pogađa manje od 1.000 muškaraca, odnosno dečaka.

Budući da je već u 12. godini zbog teškog prekršaja poslat u zatvor za maloletnike, sve do izlaska na slobodu, kada je imao 24 godine, Tenk je bio nevin, a tada je odlučio da nadoknadi sve što je propustio i maksimalno iskoristi oba svoja polna organa...

“Žene mi ne bi verovale kad bih im rekao da imam dva... ali onda bih ih odveo u sobu da same vide...", otkriva Tenk i odbacuje tvrdnje nekih koji su pričali da je ponekad u isto vreme ejakulirao iz oba penisa; čak i ako je samo jedan bio stimuliran.

“Kada bih penetrirao u ženu, osim ako bi htela oba, jedan bi penis ostao 'po strani' i imao sam ponekad osećaj da će eksplodirati”, objasnio je i otkrio da su neke žene zaista uživale kad bi u seksu s njima koristio oba organa istovremeno. Jedna se čak, tvrdi on, na taj osećaj tako "navukla" da je nakon njihovog raskida navodno istovremeno bila čak sa tri partnera, jer nakon tog iskustva jedan, pa čak ni dva penisa više nisu mogla da je zadovolje.

“Htela je da bude porno zvezda i da zajedno snimimo video”, otkrio je Tenk. “Verovatno bih zaradio mnogo novca...” A bez obzira na spomenute dobre strane, njemu je drugi penis u spavaćoj sobi ubrzo počeo baš da smeta, pa se odlučio na operaciju uklanjanja "viška".

"Da se nisam operisao, verovatno bih neke žene i povredio", zaključio je.

Bonus video:

00:53

NADREALNA SCENA - ISPAO MU POLNI ORGAN USRED TRKE: Italijan doživeo bizaran peh na SP

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.