POGOĐENA ZGRADA SLUŽBE BEZBEDNOSTI UKRAJINE? Hitno se oglasio Zelenski, besan poručio samo jedno! (VIDEO)
Dnjepar / ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

Petoro ljudi ranjeno

POGOĐENA ZGRADA SLUŽBE BEZBEDNOSTI UKRAJINE? Hitno se oglasio Zelenski, besan poručio samo jedno! (VIDEO)

Prema navodima objavljenim na društvenim mrežama, dve zgrade nisu daleko jedna od druge

Objavljeno:

Stambeni kompleks i zgrada Službe bezbednosti Ukrajine pogođeni su večeras u ruskom raketnom napadu u gradu Dnjepru, saopštio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Igor Klimenko naveo je da je pet osoba ranjeno i da su hitne službe završile potragu "od stana do stana" u toj oblasti, prenosi Rojters.

"Dnjepar. Petak veče. Pogođene višespratna zgrada i zgrada Službe bezbednosti Ukrajine. Ponovo ruski raketni teror", naveo je Zelenski na Tviteru i objavio snimak koji navodno prikazuje pogođenu zgradu.

On je dodao da je razgovarao sa predstavnicima Službe bezbednosti Ukrajine, Ministarstva unutrašnjih poslova, Državne službe za vanredne situacije i načelnikom vojne uprave.

"Sve potrebne službe su na licu mesta. Brzo reagujemo i pomažemo ljudima. Držimo situaciju pod kontrolom. Učinićemo sve da Rusiju dovedemo do pune kazne za agresiju i teror nad našim narodom", poručio je Zelenski.

Za sada nije poznato koliko je raketa korišećno niti da li se zgrada Službe bezbednosti Ukrajine nalazi u blizini stambenog kompleksa.

Prema navodima objavljenim na društvenim mrežama, dve zgrade nisu daleko jedna od druge.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, ali za koji Rojters napominje da nije proveren, vide se ruševine razbacane po celom dvorištu u velikom kompleksu stambenih zgrada.

Bonus video:

05:28

RAT U UKRAJINI SE ZAVRŠAVA SLEDEĆE GODINE Dimitrijević prognozirao: Rusija odvaja NATO od Crnog Mora, EVO ŠTA ĆE BITI SA KIJEVOM

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.