POZNATI POLITIČAR UBIO BIVŠU ŽENU: Dan i mesto koje je odabrao za ZLOČIN kriju JEZIVU SIMBOLIKU! (FOTO)
Policija / ilustracija, Foto: Matthew Cooper / PA Images / Profimedia

jeziv zločin

POZNATI POLITIČAR UBIO BIVŠU ŽENU: Dan i mesto koje je odabrao za ZLOČIN kriju JEZIVU SIMBOLIKU! (FOTO)

Kuća koju je delio sa svojom drugom ženom udaljena je 15 minuta hoda od mesta gde je živela En sa njihovom ćerkom Helen (33)

Objavljeno:

Ženu iz Portsmuta ubio je bivši suprug na grobu njihovog sina koji je preminuo pre 20 godina.

Smrt En Blekvud (71) zaprepastila je njenu porodicu i prijatelje, a datum na koji se zločin odigrao nosi jezivu simboliku jer je ubijena na rođendan njihovog pokojnog sina.

En Blekvud i Martin Suter razveli su se pre prerane smrti njihovog sina Kristofera koji je umro 2003. sa samo 16 godina. Nesrećna žena ubijena je 24. jula - istog datuma kada je Kristofer rođen 1987. godine.

En je sina Kristofera, koji je bio učenik Gimnazije u Portsmutu, pronašla mrtvog u njihovoj kući u Li na Solentu 2003. godine kad se vratila sa posla. Umro je dve nedelje posle svog 17. rođendana.

Ubistvo žene ostavilo je prijatelje i porodicu u suzama.

- Brižna majka dobrog srca i prijateljica koja je bila veoma popularna u svojoj lokalnoj zajednici. Uživala je u penziji uz aktivan način života koji je uključivao tenis, jedrenje, vožnju bicikla i muziku - opisali su bližnji ubijenu ženu.

Suter (66), lokalni političar, živeo je nedaleko od svoje bivše supruge u kući vrednoj 800.000 funti sa pogledom na Solent - oblast koja je popularna među ljubiteljima jedrenja. Bio je razveden od En skoro 20 godina i ponovo se oženio.

Kuća koju je delio sa svojom drugom ženom udaljena je 15 minuta hoda od mesta gde je živela En sa njihovom ćerkom Helen (33).

Suteru, istaknutom članu loklane verske zajednice, određen je pritvor kada se pojavio pred sudom u Portsmutu. Branio se ćutanjem.

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

(Espreso / Kurir.rs/Mondo/Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.