PUTIN OZBILJNO ZAPRETIO, OD NJEGOVIH REČI CEO SVET DRHTI: U ovom SLUČAJU će odgovoriti SVIM SREDSTVIMA (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/SkyNews

rat u ukrajini

PUTIN OZBILJNO ZAPRETIO, OD NJEGOVIH REČI CEO SVET DRHTI: U ovom SLUČAJU će odgovoriti SVIM SREDSTVIMA (VIDEO)

Ruski predsednik je na istoj sednici rekao da isporuka oružja zapadnih zemalja Ukrajini ne pomaže Kijevu da napreduje na frontu tokom kontraofanzive, ocenivši da to do sada nije imalo "nikakvih rezultata"

Objavljeno: 15:22h

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je danas da bi agresija na Belorusiju bila ravna agresiji na Rusiju i da bi Moskva odgovorila "svim mogućim sredstvima".

"Pokretanje agresije protiv Belorusije bilo bi kao pokretanje agresije na Rusiju. Odgovorili bismo na to svim sredstvima koja su nam na raspolaganju", upozorio je Putin na sednici Saveta bezbednosti koju je prenosila televizija.

Ruski predsednik je na istoj sednici rekao da isporuka oružja zapadnih zemalja Ukrajini ne pomaže Kijevu da napreduje na frontu tokom kontraofanzive, ocenivši da to do sada nije imalo "nikakvih rezultata".

"Ogromni resursi koji su dati kijevskom režimu ne pomažu, kao ni isporuke zapadnog oružja, tenkova, artiljerije i raketa", dodao je Putin.

Bonus video:

04:11

RUSIJA I BELORUSIJA SE UJEDINJUJU, A NA VLAST DOLAZI PUTIN?! Stručnjak za bezbednost ukazao na još jedan razlog rata u Ukrajini

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.