PUTIN ZAPRETIO UKRAJINI, NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Spreman odgovor NA NAPAD na Krimski most (VIDEO)
Krimski most, Foto: Printscreen/t.me/tvcrimea24

rat u ukrajini

PUTIN ZAPRETIO UKRAJINI, NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Spreman odgovor NA NAPAD na Krimski most (VIDEO)

Nacionalni komitet za borbu protiv terorizma saopštio je da je Кijev izveo teroristički napad na Кrimski most u ponedeljak u 3 sata ujutru koristeći dva podvodna drona

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je ministarstvu odbrane da pripremi odgovor na "teroristički napad" režima u Kijevu na Кrimski most.

- Noćas je na mostu izvršen još jedan teroristički akt. Poginuli su civili. Ranjeno je dete i ostalo bez roditelja. Porodica je išla na Krim iz Belgorodske oblasti - rekao je Putin.

Šef države je naglasio da će biti rasvetljene sve okolnosti napada na most.

- Ovo je vojnički besmislen cilj, koji nema nikakav značaj, pošto Кrimski most odavno nije korišćen za vojni transport. I okrutan jer su ranjeni i ubijeni nevini civil. Rusija će odgovoriti na teroristički napad. Ministarstvo odbrane već priprema relevantne predloge - rekao je ruski predsednik.

Putin je istakao da je "dobra vest" da nisu oštećeni stubovi mosta.

Takođe je rekao da čeka konkretne predloge za poboljšanje bezbednosti na Krimskom mostu jer je to već "drugi teroristički napad" na strateški važan transportni objekat.

Kerčki most, Krimski most
foto: Profimedia

Nacionalni komitet za borbu protiv terorizma saopštio je da je Кijev izveo teroristički napad na Кrimski most u ponedeljak u 3 sata ujutru koristeći dva podvodna drona. Oštećena je kolovozna komponenta mosta, dve odrasle osobe su poginule, a jedno dete je povređeno.

Bonus video:

02:47

VLADIMIR PUTIN MOŽE SAMO OVAKO DA OSTANE NA VLASTI?! Stručnjaci tvrde: Rusija je NERVOZNA zbog ORUŽJA koje je Ukrajina dobila

(Espreso/Kurir.rs/RIA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.