OVO NIJE OČEKIVALA: Tražila dokaze o prevari u njegovom telefonu, a našla nešto MNOGO GORE
Prevarena žena, Foto: Profimedia

ljubav i veze

OVO NIJE OČEKIVALA: Tražila dokaze o prevari u njegovom telefonu, a našla nešto MNOGO GORE

U starim tekstualnim porukama svog supruga naišla je na konverzacije u kojima je on naziva "ružnom", a u nastavku se hvalio kako ju je "samo iskoristio"

Objavljeno:

Nije neobično čuti za slučajeve žena koje su u telefonu svog partnera zatekle dokaze o neverstvu, u vidu dopisivanja sa drugim devojkama. Kada izgleda kao da nema ničega, one malo lukavije ulaze u konverzacije sa njegovim prijateljima i proveravaju da li se slučajno njima nije pohvalio.

To je uradila i Džejn Luis, ali ona nije pronašla ono za čime je tragala. Ne, nije u pitanju druga žena, ali ju je ono što je zatekla u dopisivanju svog muža povredilo možda i više nego da je u pitanju preljuba.

U starim tekstualnim porukama svog supruga naišla je na konverzacije u kojima je on naziva "ružnom", a u nastavku se hvalio kako ju je "samo iskoristio".

- Prošla sam kroz njegove poruke da vidim s kim razgovara. On i njegov prijatelj ne šalju tako često poruke, tako da sam morala samo da skrolujem unazad oko 10 poruka - počinje za "Kenedy News".

Dok se brzo vraćala na poruke iz vremena na početku njihove veze, srce joj se slomilo kada je pročitala kako je sa nepoštovanjem pričao o njoj svom prijatelju.

- Došla sam do jedne poruke iz perioda od kada smo se prvi put sastali i rekao je da me koristi zbog mog novca, kako sam ružna i da neće imati odnose sa mnom - otkrila je ona.

Poruke su se nastavile dok se njen muž hvalio "ružnom ribom koja ga toliko želi" insistirajući da će ona "učiniti sve" za njega i da ga je već pozvala da se useli u njen dom iako nisu imali intimne odnose. Naveo je i da je u životu imao puno "boljih riba od nje".

Nastavio je da se hvali kako je planirao da se "malo druži sa njom" kako bi je usrećio uprkos činjenici da nije ličila na "zgodne devojke sa kojima se stalno viđa".

- Bilo je prilično loše. Bilo je veoma šokantno. Bila sam devastirana - rekla je Džejn.

Majka troje dece suočila se sa svojim mužem, koji je tvrdio da se kaje i da se neverovatno stidi zbog svog nekadašnjeg nezrelog ponašanja.

- Bio je užasnut, bio je prilično uznemiren i izvinio se. Rekao je da se osećao loše zbog sebe u to vreme i da je želeo da se oseća bolje - rekla je ona.

Međutim, Džejn se još uvek bori da se pomiri sa tim kako da zaboravi ove uznemirujuće poruke.

- Ne znam kako ću dalje od toga, boli me. Ako me nešto pita, ja kažem: "Nisam glupa, samo sam ružna". On me naziva lepom, ali ja mu ne verujem.

Priznala je da je bolna situacija urušila njeno samopouzdanje kao i veru u brak.

- Mislila sam da imamo lep odnos. Ne razumem ništa od toga. Bio je tako dobar prema meni i cenio sve što sam radila.

Ona priznaje da se nikada ne bi udala za svog muža da je ranije pronašla te poruke.

- Činilo se kao da je naš odnos zasnovan na laži. Nije me tako tretirao. On nije bio osoba koja je pisala te poruke kada smo se upoznali, bio je sladak i laskav.

Sada brine kako može da veruje svom mužu nakon što je pronašla stare poruke.

- On je očigledno druga osoba za mene i za svoje prijatelje, i to je zbrkano. Brak mu mnogo znači, i rekao je da se nikada neće oženiti osim ako to nije neko zaista poseban, ali ne verujem ni u šta što mi sada kaže. Mogao bi meni govoriti jedno, a drugim ljudima drugo - zaključe ona, a prenosi "Post".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.