ČIM GA VIDI, DOBIJE OSPICE: Devojka misli da je ALERGIČNA NA SVOG DEČKA, dok drugi smatraju da je nešto OPASNIJE
Devojka, Foto: Printscreen Instagram/rajacenna

alergija

ČIM GA VIDI, DOBIJE OSPICE: Devojka misli da je ALERGIČNA NA SVOG DEČKA, dok drugi smatraju da je nešto OPASNIJE

Svakako jutra probudi se sa osipom od alergije, ali i dalje nije sigurna šta je uzrok

Objavljeno:

Devojka iz Bostona u SAD tvrdi da ima alergijsku reakciju svaki put kada provede noć kod svog dečka, ali korisnici društvenih mreža misle da je to znak da je on vara.

Krajnje bizarna priča Virdžinije Nolt (22) počela je u decembru 2022. kada je upoznala Stiva Džonsona preko jedne aplikacije. Ubrzo je počela da provodi večeri u njegovoj kući, a povremeno bi prespavala vikendom.

Neprijatno iznenađenje je usledilo kada je počela da se budi sa osipom, svrabom, crvenom, otečenom kožom, kao i suznim očima. U početku je pretpostavila da su to sezonske alergije i nije ništa preduzela po tom pitanju.

– Imala sam alergije punih šest meseci, ali u početku nismo primetili. Mislili smo da je to obična sezonska alergija i nismo ništa povezali do pre mesec dana, kada smo shvatili da postoji korelacija. Počelo je kada su oči krenule da mi suze i da me jako svrbe – ispričala je ona, prenosi Miror.

Alergije
Alergijefoto: Profimedia

Onda je primetila da joj se koža „čisti“ sredinom nedelje, kada nije boravila kod dečka, a ontenzivno se osipa kada god bi ga videla.

To je navelo da zaključi da je alergična baš na Stiva.

– Primetili smo da nakon što bih provela nekoliko dana u njegovom stanu, nedelju dana kasnije dobijam jak osip i osećam se prilično jadno sledećih nekoliko dana. To je stresno, ali s druge strane, morate da se malo nasmejete, jer je tako smešno – rekla je Virdžinija.

Kaže da je njen partner zamenio deterdžente, dezodoranse i drugu hemiju i higijenska sredstva u nadi da je nešto od toga pravilo problem, ali bez rezultata. Virdžinija je za to vreme počela da ide kod dermatologa.

– Rekla sam u šali da sam alergičan na njega, verovatno je to nešto u vazduhu u njegovom stanu, proizvod za telo ili nešto što on koristi. Kada ljudi kažu da me dečko vara, to je jedna od onih stvari zbog kojih moram da se nasmejem – odbacuje devojka nagađanja.

– Na kraju krajeva, oni mene ne poznaju, ne poznaju ni njega, i ne znaju ništa o našoj vezi. Da je varao, imajući u vidu vreme koje sam provodila tamo, mislim da bih saznala. Ne razmišljam mnogo o tome – nastavlja ona.

Virdžinija kaže da je Stiv bio jako strpljiv i podržavao, dok je istovremeno bio jednako frustriran kao ona, plašeći se da on nije krivac za njen zdravstveni problem.

Ona je svoju priču podelila na TikToku, i brzo zaradila lavinu komentara. Neki veruju da su njene alergije „znak“ da im nije suđeno, a drugi imaju više saosećanja.

– Ponekad alergije mogu biti zamrznute i samo se nasumično aktiviraju, žao mi je što svi misle da te vara – napisala je jedna osoba.

Bonus video:

04:55

DA LI JE MOGUĆ ŽIVOT BEZ ALERGIJE? Doktorka Živković uliva nadu: S dostupnim terapijama NEKI KANDIDATI mogu da ostanu bez sipmtoma

(Espreso/ Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.