ZBOG POTRAGE ZA MALIM EMILOM (2) BLOKIRANO CELO SELO! Policija emitovala SNAŽNU poruku majke
Emil (2), Foto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

nestanak deteta

ZBOG POTRAGE ZA MALIM EMILOM (2) BLOKIRANO CELO SELO! Policija emitovala SNAŽNU poruku majke

Potraga za malim Emilom se nastavlja u julu 2023. godine

Objavljeno:

Dok stotine vojnika i dobrovoljaca tragaju za nestalim dečakom Emilom u Gornjoprovansalskim Alpima u Francuskoj, iz helikoptera je preko zvučnika emitovana poruka njegove majke. Cilj je da se dečak natera na reakciju ako se negde krije.

Uprkos naporima stotinama ljudi, mali Emil (2) još uvek nije lociran, saopšteno je u ponedeljak popodne. Potraga, koja je započela 48 sati ranije nakon što je dečak nestao u selu Vernetu, nastavlja se i danas.

U ponedeljak tokom dana više puta je putem zvučnika iz helikoptera emitovana glasovna poruka njegove majke, kako bi se dečak naterao da reaguje i pojavi se u slučaju da se negde sakrio.

Za sada, prema pisanju Bfmtv, poruka nije promenila situaciju i od dečaka i dalje nema ni traga ni glasa. Za dečakom traga oko 800 žandarma, vatrogasaca i dobrovoljaca. Nadležni kažu da neće prekinuti sa potragom i da ne gube nadu.

Emil (2)
Emil (2)foto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

Od utorka će mesto biti zatvoreno za svakog ko je nepoznat gradu, rekli su nadležni, dodajući da "niko nije privilegovan niti isključen".

Da podsetimo, dečak je nestao u subotu popodne dok se igrao u dvorištu bake i deke. On je navodno iskoristio trenutak nepažnje dok su oni pakovali stvari u automobil.

Porodica provodi odmore i raspuste u kući u ovom selu, poslednjih 20 godina.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.