TRUDNICA ODBILA DA SE SLIKA U 9. MESECU: A onda je usledio preokret koji je oduševio svet! "PLAČEM OD SMEHA" (FOTO)
Trudnica, Foto: Profimedia

KAKVA IDEJA

TRUDNICA ODBILA DA SE SLIKA U 9. MESECU: A onda je usledio preokret koji je oduševio svet! "PLAČEM OD SMEHA" (FOTO)

Ne želeći da mu propadne snimanje koje je već platio Pako je došao na ludu i originalnu ideju da ispred objektiva stane on

Objavljeno:

Trudnice vole da ovekoveče trenutak pre nego što se ostvare kao majke. Društvene mreže su prepune slika žena u poodmakloj trudnoći koje poziraju ponosno pokazujući svoj stomak.

Međutim, nisu sve buduće mame takve. Supruga muškarca, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Pako, odbila je da se slika u devetom mesecu trudnoće. Želeći da ovekovi trenutak predrođenje svoje ćerke on je zamolio suprugu da pozira u prirodi, iznajmio je profesionalnog fotografa, ali njegova žena nije htela ni da čuje.

Ne želeći da mu propadne snimanje koje je već platio Pako je došao na ludu i originalnu ideju da ispred objektiva stane on.

Tako je umesto mame koja je u poodmakloj trudnoći pozirao tata. Pako je od snimanja napravio sjajnu zabavu, a svoj poveći stomak je iscrtao cvećem i napisao ime bebe. To mu je bilo malo pa je otišao korak dalje. Stavio je pelenu preko grudi i improvizovanu suknju u vidu marame oko struka, dok je na glavi imao i cvetni rajf.

Fotografije ovog simpatičnog Paka na Fejsbuku je objavio fotograf Martin Vilks, a hrabrost i originalnost budućeg tate su izmamili osmeh mnogim korisnicima ove društvene mreže. Njegove slike ubrzo su postale viralne na internetu.

Kako je napisao fotograf i autor fotki ovo slikanje je i za njega bilo neverovatno iskustvo.

- Najdragocenija stvar u ovom životu je dati život, preneti našu lepotu, doživeti najneverovatniji dar koji nam je dala majka priroda. Pako očekuje prelepu devojčicu po imenu Noelija, za svega pet nedelja, a njegov san da postane otac se konačno ostvaruje - piše u opisu fotografija koje je Martin Vilks podelio na Fejsbuku.

Usledili su brojni mahom pozitivni komentari.

- Ove fotografije su toliko neverovatne, prava je šteta da se od slika ne napravi i kalendar.

- Vidi se da je Pako uživao na slikanju, čestitamo devojčici koja će imati najboljeg tatu na svetu.

- Meni je ovo fantastično! Uvek je bolje imati nekog šaljivdžiju za supruga, nego nekog namćora. Samo napred Pako!

- Iskreno se nadam da će osvanuti fotografije ovog tate sa bebom Noelijom kada se rodi.

- Plačem od smeha!

- Hvala ti Pako, ulepšao si mi dan.

- Ove fotografije mi je upravo prosledio prijatelj iz Indije, izgleda da je i tamo Pako popularan - bili su samo neki od komentara.

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.