PRINELI KUČE ŽENI U POODMAKLOJ TRUNOĆI, PA SE ODUŠEVILI ZBOG NJEGOVE REAKCIJE: Ništa lepšte niste VIDELI (VIDEO)
Kuče i trudnica, Foto: Printscreen/TikTok/lizlovery

PRELEPO!

PRINELI KUČE ŽENI U POODMAKLOJ TRUNOĆI, PA SE ODUŠEVILI ZBOG NJEGOVE REAKCIJE: Ništa lepšte niste VIDELI (VIDEO)

Snimak je postao viralan i samo na TikTok mreži je pregledan 2,3 miliona puta

Objavljeno:

Nije nepoznata činjenica da vlasnici kućnih ljubimaca sa njima dele posebnu vrstu veza, a među njima je i jedna mlada žena koja je otkrila da je sa svojim psom čak razvila i telepatsku konekciju. Ona se zove Liz Loveri i trudnica je u osmom mesecu trudnoće, a njen ljubimac je pas rase zlatni retriver po imenu Vini.

Liz je s pratiocima na društvenim mrežama odlučila da podeli jedan krajnje nesvakidašnji trenutak, očigledno i sama iznenađena reakcijom životinje. Naime, budući da je već u poodmaklom drugom stanju, ona je zajedno s partnerom odlučila da vidi kako će njen ljubimac reagovati kada ga približi stomaku. Ono što niko od njih posebno nije očekivao jeste da će beba iz stomaka baš u tom trenutku da udari, što se i te kako osetilo, pa je reakcija životinje bila neverovatna.

Svi koji su pogledali ovaj video ostali su bez teksta.

- Moj pas je shvatio da sam trudna - napisala je u objavi Loveri.

Snimak je postao viralan i samo na TikTok mreži je pregledan 2,3 miliona puta.

Pas je najpre mirno ležao, a onda, kada je osetio bebu, naslonio glavu na vlasnicu. U sledećem trenutku je ustao, šapom je pomilovao po ramenu, a onda svoje čelo naslonio na njeno. Kao da je želeo da joj poruči kako će sve biti u redu. Ubrzo potom je ponovo legao na stomak i nije želeo da se odvoji od mlade žene. Pojedini korisnici TikToka su čak primetili kako su se životinje navlažile oči, smatrajući da je sve to za nju izuzetno emotivno.

Nije mi dobro od ovog prizora -

- Ja plačem, ovo je toliko slatko -

- Mi ne zaslužujemo pse -

- Moji hormoni u trudnoći... Ne mogu ovo! -

- Moje srce - komentarisali su korisnici mreže.

Liz je za britanske medije priznala kako je bila iznenađena reakcijom psa iako je znala da je Vini po prirodi intuitivna i radoznala. Inače, devojka ima još jednog psa, Tedija, koji nije svestan njene trudnoće.

- Bilo mi je drago što sam uhvatila te trenutke kamerom jer je reakcija Vini bila neverovatno dirljiva. Raduje me što je ona tako u skladu sa mnom i što očigledno shvata šta se dešava - rekla je trudnica.

Loverijeva, inače, živi u San Dijegu i čeka prvo dete, a Vini je navodno shvatila da su se neke promene u kući već dogodile, te da sledi još dosta toga drugačijeg.

Iako zvanično ne postoji studija koja potvrđuje da psi mogu da osete trudnoću , iskustva i priče vlasnika dokazuju da je to moguće. Ipak, prema pojedinim istraživanjima, ta vrsta životinja ne može da namiriše hormonske promene, međutim, pojedini veterinari smatraju drugačije.

- Tokom trudnoće ženski hormoni se toliko dramatično menjaju da psi moraju da primete tu razliku u mirisu - rekla je Rebeka Grinstajn, veterinrski medicinski savetnik.

Ona je naglasila da pas može da primeti ne samo fizičke promene na telu, poput rasta stomaka, već i miris, kao i emocionalna stanja vlasnice.

Bonus video:

02:51

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA

(Espreso/ Srecna.republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.