MREŽE GORE ZBOG OBJAVE DEVOJKE KOJA TRAŽI VOZAČA AUTOBUSA: Gledajte samo šta mu je poručila! (FOTO)
Autobus, Foto: Printscreen/RTS

NADMAŠILA SVE

MREŽE GORE ZBOG OBJAVE DEVOJKE KOJA TRAŽI VOZAČA AUTOBUSA: Gledajte samo šta mu je poručila! (FOTO)

Ona ne gubi nadu da će je zgodni vozač autobusa pozvati

Objavljeno:

Dona Suter iz Velike Britanije preko noći je postala glavna tema medija. Naime, ona je ispred restorana ugledala zgodnog vozača autobusa, zbog čega je u sekundi rešila da ne propusti priliku i upozna se sa njim. Prvo je zamolila prijatelja Rajana da zaustavi autobus, ali im plan nije uspeo.

- Sedeli smo u restoranu i autobus se zaustavio. Rekli smo: 'O moj Bože, ovaj vozač autobusa je frajer. Rajan je pokušao da zaustavi autobus kako bi dobio njegov broj, ali nažalost, autobus je otišao - ispričala je 38-godišnja mama dvoje dece za medije.

"Hej zgodni vozaču autobusa, nazovi me", napisala je Dona uz svoj broj telefona. Priča je postala viralna, ali vozač još uvek nije okrenuo Donin broj telefona.

Međutim, ona ne gubi nadu da će je zgodni vozač autobusa pozvati.

- Mora da zna jer kad je prošao, smešila sam mu se. Pokazala sam rukom znak da me nazove, mora da zna da sam to ja - objasnila je i dodala da su joj dojadile aplikacije za upoznavanje.

- Mislim da aplikacije za sastanke procenjuju sve knjige po koricama. Ne mogu da ih podnesem, sve su mi čudne. Mislim da ljudi osećaju da ima previše opcija. Mislim da viteštvo treba da se vrati - rekla je ona.

01:52

RAVNOPRAVNA SA MUŠKARCIMA! Već 20 godina ova žena VOZI AUTOBUS, a kad je putnici vide nastaju HIT REAKCIJE (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.