ČISTILA ORMAN, PA PRONAŠLA NEŠTO ŠTO NIJE IMALA POJMA DA SE TU NALAZI: Ugledala stepenice koje vode u TAMU (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/iamjuliahenning

scena kao iz horor filma

ČISTILA ORMAN, PA PRONAŠLA NEŠTO ŠTO NIJE IMALA POJMA DA SE TU NALAZI: Ugledala stepenice koje vode u TAMU (VIDEO)

Tiktokerku je bilo strah da sama siđe i istraži, te je svoje pratioce pitala za savet šta treba da radi

Objavljeno:

Džulija Hening iz Kalifornije, koja je pre tri godine kupila kuću, nije znala da je njen dom zapravo veći nego što je mislila. Naime, ona je u svom garderoberu otkrila vrata u podu, a kada ih je otvorila, ugledala je stepenice koje vode u tajnu prostoriju.

Američka tiktokerka je u više klipova objašnjavala svojim pratiocima kako je pronašla vrata i kako se još ne usuđuje da siđe i proveri šta se u tajnoj prostoriji nalazi. Njeni klipovi o skrivenoj sobi do sada su prikupili više od 33 miliona pregleda.

U prvim klipovima Džulija je objasnila kako je tajnu sobu pronašla dok je čistila svoj garderober, kada je primetila kvaku na drvenom podu. Kada je otvorila vrata ugledala je drvene spiralne stepenice, koje vode u tamu.

Tiktokerku je bilo strah da sama siđe i istraži, te je svoje pratioce pitala za savet šta treba da radi. Mnogi su joj savetovali da ni slučajno ne silazi sama u tajnu sobu, dok su joj drugi savetovali da se što pre iseli.

Na kraju se Džulija odvažila da proveri tajnu prostoriju dok je u kući bila jedna njena drugarica.

Kada se spustila niz stepenice saznala je da u kući ima neku vrstu vinskog podruma sa čudnim natpisima po zidovima. U izgletovanoj prostoriji pronašla je police na kojima se mogu poređati flaše sa vinom, kao i teglu u kojoj je neko ostavio svoje uspomene u vidu starih upaljača i igračkica.

Ono što ju je najviše zaprepastila jeste činjenica da je neko, vrlo verovatno prethodni vlasnik, sprejem po zidu išarao neke čudne simbole.

Bonus video:

04:15

SIMBOL KOD VUKOVOG SPOMENIKA KRIJE MOTIV LAŽNIH DOJAVA O BOMBI? Trifunović izneo ŠOK teoriju: Postoje 2 MOTIVA za preteće mejlove!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.