SLUČAJ MLADIĆA PRONAĐENOG 8 GODINA OD NESTANKA DOBIO JEZIV OBRT: Majka ga držala kao ROBA, terala ga da GLUMI TATU?
Rudi Faris, Foto: Texas Centre for Missing

OD OVOGA NE MOŽE GORE

SLUČAJ MLADIĆA PRONAĐENOG 8 GODINA OD NESTANKA DOBIO JEZIV OBRT: Majka ga držala kao ROBA, terala ga da GLUMI TATU?

Komšije su rekle da su Farijasa često viđale u komšiluku poslednjih godina i da su bili šokirani kad su čuli da je nestao pre skoro deceniju

Objavljeno:

Priča o Rudiju Farijasu (25) iz Hjustona koji se prošle nedelje pojavio nakon što je misteriozno nestao pre osam godina dobila je jeziv preokret.

Aktivista iz Hjustona koji pomaže Farijasu tvrdi da je mladić zapravo sve vreme bio zarobljen kod kuće sa svojom majkom koja ga je seksualno zlostavljala.

Aktivista Kvanel X otkrio je medijima detalje o navodnom zlostavljanju za koje je rekao da su izašli na videlo tokom razgovora Farijasa i istražitelja iz policije Hjustona.

- Terala ga je da glumi tatu. Govorila mu je da mora da joj bude muž - rekao je aktivista.

Kvanel X tvrdi da je Farijas vlastima i njemu rekao da ga je njegova majka Džejni Santana držala u tajnosti skoro deceniju i da ga je sve vreme lagala i zlostavljala.

Policija Hjustona saopštila je u sredu da istražuje slučaj i za sada nije iznela nikakve optužbe protiv Santane.

Farijas je u četvrtak, podsetimo, pronađen izbezumljen ispred crkve sa posekotinama i modricama. Majka je tvrdila da je prijavila njegov nestanak 2015. godine, ali sada se njena priča pomno ispituje.

Kvanel X navodi da je bio šokiran kad je saznao šta Farijas ima da kaže.

- Čuo sam užasne stvari od tog mladića. Nisam želeo da me vidi kako plačem, ali nisam mogao da zadržim suze zbog stvari koje nam je govorio. Nijedno dete nikada ne bi trebalo da bude tako tretirano od strane sopstvene majke - rekao je aktivista.

Kvanel X je rekao da je Farijas otkrio detalje zlostavljanja kad su njegova majka i on bili razdvojeni u policiji.

Farijasova majka rekla je za Foks 26 van kamere da je njen sin kidnapovan i odveden u Meksiko pre nego što je našao put kući. Takođe je rekla da je želela da skrati saslušanje svog sina u policiji jer je prošao kroz mnogo toga i nije bio potpuno pomiren sa situacijom.

Majka i sin su bili u hotelu nakon što je policija otišla.

Kvanel X je rekao da je Farijas optužio Santanu da ga je prisiljavala da spava u krevetu sa njom bez odeće i da mu je davala "lekove za halucinacije" i još mnogo toga. Takođe je tvrdio da je policiji rekao da bi ga majka često zaključavala u sobu.

Farijas je navodno rekao da je nedavno pobegao od kuće jer je želeo sopstveni život i da mu je dosadilo da živi kao rob.

- Ono što ga je najviše mučilo jeste zalaženje u njegov lični prostor. Majka ga je terala da spava u krevetu sa njom, a rekao je i da ga je primoravala da igra tatu. Rekao joj je da mu se ne sviđa da mu ulazi u krevet, ali mu je rekla da mora da bude njen muž. Majka je takođe navodno zurila u njega pod tušem i naterala ga da je okupa - tvrdi Kvenel X.

Farijas je nestao dok je šetao svoje pse 2015. godine, međutim, vratio se dva dana kasnije, a majka mu je rekla da odmah mora da se sakrije, tvrdi aktivista Kvenel X.

- Rekla mu je da će upasti u nevolje i da će ga uhapsiti jer je pobegao - tvrdi Kvenel X.

Komšije su za KTRK rekli da su Farijasa često viđale u komšiluku poslednjih godina i da su bili šokirani kad su čuli da je nestao pre skoro deceniju. Takođe su medijima rekle da je mladić poznat u komšiluku kao "Dolf" što je skraćeno od Rudolf.

- Dolazio je u moju garažu i odmarao se sa mojim sinom i ćerkom - rekla je komšinica Kiša Ros za novine.

Kvenel X tvrdi da je Farijasu majka dozvoljavala da posećuje komšije pod lažnim imenom i da je Santana mislila da je prošlo dovoljno godina i da su ljudi zaboravili na slučaj.

Četiri privatna istražitelja koji su pokušali da lociraju Farijasa rekli su za Insajder da su zabrinuti da li Santana govori istinu.

- Ovde je nešto mračno i prljavo - rekla je Brenda Paradajz.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.