U AVIONU JE VIDELA ZGODNOG MUŠKARCA, PA MU OSTAVILA PORUKU NA SALVETI: Njegovu REAKCIJU nije mogla ni da ZAMISLI
Foto: Printscreen/TikTok/ nataliebonbon

IZNENADILA SE

U AVIONU JE VIDELA ZGODNOG MUŠKARCA, PA MU OSTAVILA PORUKU NA SALVETI: Njegovu REAKCIJU nije mogla ni da ZAMISLI

Odlučila sam da preduzmem prvi korak - poručila je Natali u svom snimku

Objavljeno:

Odvažna putnica u avionu postala je viralna na TikToku nakon što je otkrila da je svoj broj telefona napisala na salveti i dala ga saputniku na nedavnoj vožnji. Koketna lepotica, poznata kao Natali Benbon, prenela romantičnu priču u klipu koji je za 24 sata imao više od 2,9 miliona pregleda. Viralni video prikazuje devojku kako sedi u avionu nakon što je primetila zgodnog mladića kako sedi u redu ispred nje.

- Zaista sladak momak koji sedi ispred mene na mom letu. Odlučila sam da preduzmem prvi korak - poručila je Natali u svom snimku.

Ova hrabra devojka je kasnije podelila fotografiju beleške koju je zapisala na salveti, na kojoj je pisalo: „Ako ste slobodni/zainteresovani, pošaljite mi poruku ponekad". U opisu je dodala i smajlija, svoj broj telefona i poruku dala putniku koji joj se dopao.

Zanimljivo je da se Natalin potencijalni dečko okrenuo i predstavio joj se. Bila je vidno uzbuđena ovakvim razvojem situacije. Kasnije je Natalin telefon zazvonio i na ekranu je ugledala SMS poruku od čoveka, koji je napisao: „Hej Natali, drago mi je što smo se upoznali. Da, samac i zainteresovan.”

Ova priča oduševila je njene pratioce na Tiktoku, a ubrzo se rašila i na svim društvenim mrežama. Mnogi su tvrdili da su željni da čuju više o toj priči.

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase ? #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

- Gde se pretplatimo na ažuriranja odnosa?-

- Svaka čast na hrabrosti-

- Želim da znam sve detalje -

- Ovo je potpuno suluda priča-

- Devojko, svaka čast. Nikad ne bih smela nekome tako da priđem - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njen objave.

@nataliebonbon Replying to @Becky Reynolds ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Natali je naknadno postavila drugi video sa dodatnim detaljima o njenoj razmeni tekstualnih poruka sa anonimnim muškarcem.

@nataliebonbon

If we go out again i will tell him about the video. ?we shall see.

♬ original sound - Natalie

„Slobodan sam sutra i u ponedeljak uveče“, napisao je čovek u poruci koju je napravila snimak ekrana i podelila Natali. „Dole na sastanak? Postoji nekoliko mesta koja sam želeo da proverim.”

Bonus video:

00:27

MILICA PAVLOVIĆ O MUVANJU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.