PUTOVALA JE SA DEČKOM U AVIONU, A ONDA OTIŠLA DO WC-A: Ono što je zatekla kada je IZAŠLA nije mogla da ZAMISLI
Prosidba u avionu, Foto: Printscreen/TikTok/mzzgina13

šok!

PUTOVALA JE SA DEČKOM U AVIONU, A ONDA OTIŠLA DO WC-A: Ono što je zatekla kada je IZAŠLA nije mogla da ZAMISLI

Dok je ona boravila u toaletu momak je pripremio prosidbu, a pomoć su mu pružile dve putnice

Objavljeno: 18:10h

Putovanje avionom najbrži je način da se prevezete sa jedne na drugu destinaciju. Leto je vreme kada mnogi parovi na ovaj način putuju na odmor. Putovanje avionom jedan mladić iskoristio je da zaprosi svoju devojku na potpuno nesvakidašnji način.

Svedoci ove ljubavne romanse bili su putnici na tom letu koju su gromkim aplauzom pozdravili potez ovog mladića.

Iznenađenje koje joj je priredio dečko ova devojka će pamtiti ceo život. Ne sluteći šta se priprema ona je otišla u avionski toalet kad je njen momak skočio na noge i zamolio putnike da mu pomognu da je zaprosi.

Dok je ona boravila u toaletu momak je pripremio prosidbu, a pomoć su mu pružile dve putnice. Atmosfera se u avionu zahuktavala dok su se putnici smeškali iščekujući prvu reakciju žene kada izađe. Svi su podigli telefone u vazduh kako bi usnimili scenu.

ne sluteći ništa devojka je izašla iz toaleta i zanemela. Pred njom je bio njen dečko koji je kleknuo, izvadio prsten dok su dve putnice držale transparent sa natpisom: " Da li hoćeš da se udaš za mene?"

Devojka je zaprepašćeno vrisnula kad je shvatila o čemu se radi a potom uz oduševljenje pristala da se uda za njega. Usledio je gromoglasan aplauz i ovacije, a putnici su sve snimili telefonom dok je devojka grlila i ljubila svog budućeg supruga.

- Ovo je tako romantično.

- Mislio sam da je ovo drugi tip "ljubav u vazduhu" ali sa srećom.

@mzzgina13

‘Love is literally in the Air ❤️❤️

♬ original sound - GYNATAE WITH THE TEZZ & TEA

- Sviđa mi se kako su putnici učestvovali u svemu tome.

- On je tako zaljubjen u nju.

- Ona je bukvalno ostala bez reči - komentarisali su korisnici mreže.

Putnici nisu krili oduševljenje što prisustvuju ovoj nesvakidašnjoj prosidbi koja im je ulepšala let. Žene na ovom letu bile su najveća podrška mladiću koji je priznao da je imao tremu pre samog čina prosidbe.

Mnogi tiktokeri su se složili da je iznenađenje momka bilo pravo i da je bio izuzetno inventivan i kreativan. Drugi su rekli da ne bi želeli da se nađu u koži ove devojke koja nije bila svesna šta ju je snašlo.

Bilo je i onih koji su smatrali da prosidba treba da bude lična stvar i nešto što ne treba deliti sa drugima, ali se većina složila da ovaj očigledno vrlo zaljubljen par nema razloga da krije svoju ljubav.

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.