BIVŠA STJUARDESA OTKRIVA KOJE STVARI NE SMETE DA RADITE U AVIONU! Mogu da vas izbace, UHAPSE, a udaraju i PO DŽEPU
Tina Grabež, Foto: Printscreen/TikTok/tinagrabez

OPREZ

BIVŠA STJUARDESA OTKRIVA KOJE STVARI NE SMETE DA RADITE U AVIONU! Mogu da vas izbace, UHAPSE, a udaraju i PO DŽEPU

"Fizičko i verbalno nasilje nad drugim putnicima ili posadom shvata se veoma ozbiljno i bićete srećni ako vas samo izbace"

Objavljeno:

Snimak žene sa detetom koja je izbačena iz aviona preplavio je društvene mreže. Ona je odbijala da veže sigurnosni pojas, zbog čega avion nije mogao da poleti, a ostali putnici su burno reagovali zbog kašnjenja leta. Jedna od najpoznatijih srpskih stjuardesa, sada već bivša, Kristina Grabež, otkriva da je ovo jedna od top pet situacija u kojima je ovakav scenario zagarantovan. Tina je na svom Jutjub kanalu otkrila kada je posada primorana da vas izbaci iz aviona i u kojoj situaciji možete da bude uhapšeni.

"Pušenje u avionu je strogo zabranjeno i ako vas uhvate da ste zapalili cigaretu, novčane kazne su do 1.000 evra. Nisu dozvoljene ni elektronske cigarete. Ako odbijate da vežete sigurnosni pojas dok ste na zemlji, nećete moći da letite. Ako istu scenu pravite u vazduhu, po sletanju ćete snositi posledice", rekla je Kristina Grabež i dodala:

Tina Grabež
Tina Grabežfoto: INSTAGARAM/TINAGRABEZ

"Fizičko i verbalno nasilje nad drugim putnicima ili posadom shvata se veoma ozbiljno i bićete srećni ako vas samo izbace. Takođe, reč 'bomba' nije prihvatljiva da se izgovara u avionu ni u šali! Ako vas stjuardese čuju da pričate o eksplozivima, letećete napolje. Ceo avion će morati da se pretrese, a vas će privesti na saslušanje. Konačno, ako pretite pilotima ili pokušate da uđete u kokpit, biće vam stavljene lisice i policija će vas dočekati na zemlji", objasnila je Kristina Grabež.

Kristina je takođe jednom prilikom otkrila i zašto vam stjuardese traže da spustite zavese. "Da li ste znali da kada vam stjuardese tokom leta traže da spustite zavesice prozora, to može da bude zbog toga što im se tog dana ne radi? Kada su sve zavesice u avionu spuštene i kabina je mračna, putnici su manje aktivni i više im se spava, što automatski znači da će stjuardese imati manje posla", rekla je Kristina.

Podsetimo, nedavno je na bepgradskom aerodromu nastala opšta pometnja kada jedna pustnija nije ispoštovala bezbedonosnu proceduru koja podrazumeva da svi putnici u avionu vežu svoje pojaseve, te je došlo do konflikta između nje i još nekoliko ljudi. Ubrzo su u letelicu došli radnici obezbeđenja, pa je putnica sa detetom izvedena iz aviona.

Bonus video:

01:47

OPASNIJE JE NEGO ŠTO SE ČINI! Pre ukrcavanja u avion OBAVEZNO prođite ovu proceduru! Smrt putnice Đ.R. je TRAGIČNO UPOZORENJE

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.