UMESTO MIRISA MORA,OSETILE NESNOSAN SMRAD: Doživele neviđen PEH u Grčkoj, ovo svakom MOŽE DA SE DESI, u PROBLEMU SU
Halkidiki, Foto: Printscreen/Youtube/Grcka Info

loše iskustvo na moru

UMESTO MIRISA MORA,OSETILE NESNOSAN SMRAD: Doživele neviđen PEH u Grčkoj, ovo svakom MOŽE DA SE DESI, u PROBLEMU SU

Na stranici Grčka info, jedna Marija se obratila za pomoć jer joj je drugarica u Grčkoj na letovanju doživela peh

Objavljeno:

Na stranici Grčka info, jedna Marija se obratila za pomoć jer joj je drugarica u Grčkoj na letovanju doživela peh.

Ona je napisala:

- Potrebna mi je pomoć, drugarica mi je baš u problemu, u Grčkoj je i u apartmanu im se izlila kanalizacija oni ih prebace u neki zamenski apartman i to kao očiste srede ali to je nemoguće da se očisti tek tako plus smrdi i sad oni hoće da ih tu vrate a bukvalno nema uslova oni ne žele, a u taj zamenski app danas stižu novi ljudi. Samo me zanima koja su njena prava, šta može da uradi i kome može da se obrati?

Odmah su usledile preporuke. Prenosimo neke od njih:

- Turističku inspekciju pozvati

-Teško da možete nešto da uradite.Meni se to desilo na Krfu.Predstavnik agencije je predstavljao Grke a ne svoje turiste.Stvar sam preuzela u svoje ruke.Pronašla sam vlasnika vile i dalje nemogu da pišem sta se desilo.

-Čak i ne trošiš vreme na to, već uživaš na plaži i vratiš se kad ti volja u ap. A ako se sretneš sa "predstavnikom" agencije, lepim tonom pomeneš tužbu (za više stavki: stres pre svega, uznemiravanje, krađu vremena), rizik da li će nasilno da vam uđu u ap i otuđe stvari, i naravno, medije. A na mrežama ih lepo "izreklamirate"

-Samo tužba preko advokata. To im dati na znanje, NE IZLAZITI IZ ZAMENSKOG i ne ulaziti u taj smrdljivi. Ako se vratite, smatraće se da ste ga takvog prihvatili, ništa nećete moći uraditi za obeštećenje. Samo je to rešenje. Meni je advokat to savetovao i tako sam i radila.

kanalizacija
foto: Emilija Jovanović

- Ako je išla preko agencije neka se obrati predstavniku agencije on to mora rešiti imali smo priliku na letovanju gde bračnom paru ležajevi nisu bili u najboljoj funkciji i predstavnik im našao smeštaj u drugoj vili, objašnjavali su posetioci ove fejsbuk strane.

Bonus video:

03:38

MEŠTANI KRNJAČE OČAJNI! Kanalizacija stigla do vrata žiteljima ovog beogradskog naselja APELUJU NA NADLEŽNE DA HITNO REAGUJU

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.