OVA GRČKA OSTRVA SU NAJBOLJI IZBOR ZA RODITELJE SA MALOM DECOM: Provod je zagarantovan, nećete POGREŠITI (FOTO)
Grčka, Foto: Profimedia

PUTOVANJA

OVA GRČKA OSTRVA SU NAJBOLJI IZBOR ZA RODITELJE SA MALOM DECOM: Provod je zagarantovan, nećete POGREŠITI (FOTO)

Ukoliko ste roditelj sa malom decom, ovo su neka od idealnih ostrva koje možete posetiti u Grčkoj

Objavljeno:

Sezona letnjeg odmora je počela, a naš narod se za letovanje uglavnom opredeljuje za Crnu Goru i Grčku.

Ukoliko ste roditelj sa malom decom, ovo su neka od idealnih ostrva koje možete posetiti u Grčkoj. Ove ostrvske destinacije pružaju savršenu kombinaciju plaža, avanture i kulture, čineći vaš odmor sa decom zaista posebnim.

Krit

Krit je najveće ostrvo Grčke, a osim prelepe prirode nudi i razne zanimljivosti poput Knososa, arheološkog nalazišta sa ostacima drevne palate minojske civilizacije, gde će deca biti očarana pričama o legendarnom Minotauru. Takođe nezaobilazne su i plaže poput Elafonisi i Balos.

Krit
foto: Profimedia

Krf

Jedno od najlepših grčkih ostrva, osim što ima neverovatne predele i mesta za opuštanje i uživanje, poseduje i akva-park, kojim će se mališani posebno oduševiti. Takođe, na Krfu možete posetiti prelepe divlje plaže poput Paleokastrice, kao i brojne parkove i botaničke vrtove.

Zakintos

Iako se za Zakintos obično vezuje bogat noćni provod, to svakako nije sve što ovo ostrvo nudi. Ono je takođe pogodno i za porodice sa decom, koja će nesumnjivo biti oduševljena posetom plavim pećinama te čudesnim formacijama u stenama koje stvaraju nebesko plavo svetlo. Zakintos je takođe i dom zaštićenoj vrsti kornjače "Caretta Caretta", pa možete organizovati izlet i posetiti ove životinje koje su zanimljive svoj deci.

Zakintos
foto: Profimedia

Rodos

Jedno od najpopularnijih ostrva Grčke je Rodos, koji ima bogat sadržaj za decu svih uzrasta. Osim dugih peščanih plaža poput Falirakija i Tsambike, koje su pogodne za igru i plivanje, tu je i Staro gradsko jezgro u Rodosu koje vredi obići.

Rodos
foto: Profimedia

(Espreso/B92 putovanja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.