ISPLIVAO SNIMAK POSLEDNJIH 5 MINUTA ŽIVOTA PRE KRISTININE SMRTI: Andrej je molio JEDNO, a onda... (UZNEMIRUJUĆE)
Kristina Bajkova, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Catalin Costache

HOROR

ISPLIVAO SNIMAK POSLEDNJIH 5 MINUTA ŽIVOTA PRE KRISTININE SMRTI: Andrej je molio JEDNO, a onda... (UZNEMIRUJUĆE)

Policija je započela istragu koja je pokazala da je Kristina kobne večeri organizovala zabavu za svoje društvo u svom stanu

Objavljeno: 20:35h

Uznemirujući snimak na kome se vidi poslednjih pet minuta života tragično nastradale ruske bankarke Kristine Bajkove (28) pojavio se na društvenim mrežama! Moskva je još u šoku nakon što je talentovana potpredsednica Loko banke pronađena mrtva na pločniku ispred njene zgrade u Moskvi. Tragedija se dogodila 23. juna, međutim, detalji su tek sada postali poznati i izazvali su širok odjek u javnosti.

Policija je započela istragu koja je pokazala da je Kristina kobne večeri organizovala zabavu za svoje društvo u svom stanu, piše Kurir. Među gostima je bio i njen dečko Andrej (34) sa kojim je navodno počela da se zabavlja tek pre nekoliko nedelja. Gosti su posle nekog vremena odlučili da odu u noćni klub ostavljajući Kristinu i Andreja na miru.

Devojka je međutim prema informacijama lokalnih medija iznenada počela da histerično plače nakon čega se navodno bacila pred Andrejeve noge mrmljajući nešto. Zatim je preko balkona izašla na sims na koji je sela držeći se za ivicu zida. Mučna situacija trajala je oko 15 minuta tokom kojih je uznemireni Andrej pokušavao da je ubedi da se vrati u stan.

"Dođi dušo! Obećavam da ćemo biti dobro", čuje se kako govori. Mladić joj ponovlja da je voli i obećava joj brak i decu. "Daj mi ruku", moli devojku. Kristina mu kroz plač odgovara da je šmokljan i da je nije dostojan. Mladić je u jednom trenutku ušao u drugu prostoriju da tamo otvori prozor i pokuša da uhvati devojku, međutim, dok je prilazio začuo je strašan vrisak i zvuk udarca...

Kristina je nastradala na mestu. Istragom je utvrđeno da je uzimala hormonske lekove što je moglo da utiče na njeno emocionalno stanje. Istražitelji trenutno pokušavaju da utvrde odakle joj droga. Pod sumnjom je i Andrej koji je 15 minuta snimao šta se dešava, ali iz nekog razloga nije pozvao hitnu pomoć. Postavljaju se pitanja o njegovoj ulozi u ovoj tragediji i zašto nije preduzeo nešto da pomogne Kristini.

Bonus video:

01:10

ZA SMRT RUSKIH GENERALA ZASLUŽNA NAPREDNA TEHNOLOGIJA!? Istoričar objasnio šta je uzrok pogibije vojnih starešina

(Espreso/ Mondo/Tv centar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.