TRAGEDIJA NA MORU! Dečak (7) pao sa trajekta, majka skočila za njim... Nije im bilo spasa
More, ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/6IX WORLD NEWS

užas

TRAGEDIJA NA MORU! Dečak (7) pao sa trajekta, majka skočila za njim... Nije im bilo spasa

Oboje su kasnije odvezeni helikopterom u bolnicu

Objavljeno:

Poljakinja i njen sedmogodišnji sin poginuli su nakon što su pali sa trajekta iz Baltičkog mora koji je saobraćao iz Švedske u Poljsku, izjavio je u petak portparol poljske policije.

Švedske vlasti saopštile su u četvrtak da je dete palo sa broda i da je majka skočila preko palube u pokušaju da ga spase. Oboje su kasnije odvezeni helikopterom u švedsku bolnicu.

"Nažalost, ujutru smo dobili informaciju od švedske strane da ovu strašnu vest moramo preneti porodici, jer su i dečak i žena mrtvi", rekao je portparol policije Mariuš Kjarka.

More, ilustracija
More, ilustracijafoto: Printscreen/Twitter/@DefenceU

Švedska policija nije mogla da potvrdi da su majka i dete umrli. Bolnica je odbila da komentariše, uputivši upite policiji.

Švedski trajekt "Stena Spirit" bio je na Baltiku na pola puta do Gdinje u Poljskoj iz Karlskrone u Švedskoj kada se incident dogodio, saopštili su u četvrtak zvaničnici.

Šta je dovelo do incidenta ostaje nepoznato.

"U ovom trenutku nemamo informacije da li je do ovoga došlo zbog kvara trajekta", rekla je portparol "Stena" Line Agnješka Zembržicka za TVN 24. "Sarađujemo sa policijom i drugim organima koji su imenovani da objasne uzroke i okolnosti ovoga događaj".

Švedska policija uputila je poziv poljskim putnicima preko poljske državne novinske agencije PAP tražeći informacije koje bi mogle da objasne kako je došlo do nesreće.

Bonus video:

01:43

DRAMA NA MEDITERANU: Voda prodrla u brod sa 400 ljudi, KAPETANA NEMA, kao ni goriva! PUN KO OKO!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.