UBIO PETORO DECE, ŽENU I SVEKRVU, PA DIGAO RUKU NA SEBE: Snimci otkrili JEZIVU STVAR, ovo je radio noć pre POKOLJA!
Porodica Hejt, Foto: Printscreen/Facebook/Tausha Haight

HOROR

UBIO PETORO DECE, ŽENU I SVEKRVU, PA DIGAO RUKU NA SEBE: Snimci otkrili JEZIVU STVAR, ovo je radio noć pre POKOLJA!

U jednom snimku, izgleda da Majkl plače dok moli svoju ženu za drugu šansu za njihov brak

Objavljeno:

Novi snimci pokazuju da je otac iz Jute koji je ubio petoro dece, svoju ženu i svekrvu pre nego što je upucao sebe u januaru, navodno često koristio manipulativno ponašanje, jer je život kod kuće postajao sve napetiji za porodicu.

"Dezert njuz" je objavio detaljan pregled otprilike 72 minuta kućnih video snimaka koje je snimio Majkl Hejt, koji je pucao i ubio svoju porodicu dve nedelje nakon što je njegova supruga Tauša podnela zahtev za razvod.

Noć pre ubistava, Hejt (42) se smejao sa svojom decom i rekao deci – četvorogodišnjem Gavinu, sedmogodišnjim blizancima Sijeni i Amonu, 12-godišnjoj Brili i 17-godišnjoj Mejsi – da će da ih vodi na sankanje sledećeg dana.

Ali tokom meseci, tenzije između Hejta i njegove supruge postajale su sve vise zabrinjavajuće.

- Volela bih da se sam iseliš. Ali ti se ne iseljavaš. A sada me teraš da idem legalnim putem - kaže Tauša (40) svom mužu u jednom videu.

Tauša kaže Majklu u više klipova da se i ona i deca osećaju nelagodno kada je on u kući.

Majklovo ponašanje se navodno čini nepovezanim u nekim snimcima, navodi "Dezert njuz". Uprkos tome što su mu dve nedelje pre pucnjave u kancelariji uručeni papiri za razvod, Majkl "izgleda da je nesvestan" da njegova žena želi da se razdvoje, navodi se u izdanju.

U jednom snimku, izgleda da Majkl plače dok moli svoju ženu za drugu šansu za njihov brak.

- Znam da nemaš razloga da mi daš šansu ili da mi veruješ u bilo čemu. Znam. Кažem vam da sam sateran u ćošak. Znam, povredio sam tvoja osećanja i osećam se užasno. Ići ću kod 20 savetnika ako moram kod 20 savetnika, nije me briga. Želim svoju porodicu. Želim to više od svega – rekao je.

Ali kasnije kaže da "nema vremena za brigu o sebi" i optužuje Taušu da pokušava da ga iskoristi za plaćanje alimentacije.

Agencija je ranije izvestila o policijskim izveštajima da je Majkl navodno zlostavljao njegovu decu i jednom gušio svoje najstarije dete Mejsi.

Čini se da su mnogi video snimci koje je Majkl imao takođe snimljeni u tajnosti.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.