DEČAK (16) NASMRT IZBODEN NA ŽURKI: Šok usledio kada je policija počela da HAPSI ZBOG UBISTVA, ovo je UŽAS!
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/11Alive

HOROR

DEČAK (16) NASMRT IZBODEN NA ŽURKI: Šok usledio kada je policija počela da HAPSI ZBOG UBISTVA, ovo je UŽAS!

Policija je apelovala na svedoke da im se jave

Objavljeno:

Jedanaest tinejdžera uhapšeno je zbog sumnje da su počinili ubistvo, nakon što je 16-godišnji dečak izboden nasmrt na žurki u Somersetu.

Hitna pomoć i policija pozvane su na adresu u gradu Batu nešto iza 23.00 uveče po lokalnom vremenu u subotu. Inicijalno je u autobusu uhapšeno šest dečaka i dve devojčice, starosti između 15-17 godina, pola sata nakon što je prijavljen incident, rekla je policija.

Još troje tinejdžera je uhapšeno u nedelju, preneo je BBC.

Policija Ejvona i Somerseta rekla je da su svi tinejdžeri, uključujući osmoro uhapšenih u autobusu koji je putovao na liniji u predgrađu Lensdaun, ostaju u pritvoru. I 35-godišnja žena je izbodena, ali je ona puštena iz bolnice nakon zbrinjavanja, rekla je policija.

Prisutni su pokušali da pomognu preminulom dečaku, ali je on umro na licu mesta pre nego što je stigla hitna pomoć. Policija je apelovala na svedoke da im se jave.

- Identifikovali smo niz svedoka i uzećemo zvanične izjave od njih… Zajednica može da očekuje da vidi značajno prisustvo policije u području u sledećih nekoliko dana dok službenici sprovode niz mera, uključujući forenzičko ispitivanje, pregled nadzornih kamera i ispitivanje po kućama – rekao je glavni inspektor Ronald Lungu.

Autopsijom će biti utvrđen uzrok smrti dečaka.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.