VRELA MAMA SNIMA EROTSKI SADRŽAJ IZ KUHINJE: Zaradila BASNOSLOVNU SUMU NOVCA, a tek u ČEMU KUVA... (VIDEO)
Kloe Saša, Foto: PrintScreen/ Instagram/ chloesasha21

izborila se

VRELA MAMA SNIMA EROTSKI SADRŽAJ IZ KUHINJE: Zaradila BASNOSLOVNU SUMU NOVCA, a tek u ČEMU KUVA... (VIDEO)

Njena priča kaže da je u manje od godinu dana ostvarila zaradu od 185 hiljada evra neto

Objavljeno:

Kloe Saša, 29-godišnjakinja iz Arizone, iskazala se toliko uspešnom na društvenim mrežama da su joj ovih dana članak posvetile i kolege iz Business Insidera.

A njena priča kaže da je u manje od godinu dana ostvarila zaradu od 185 hiljada evra neto, što joj je pomoglo da se finansijski stane na noge nakon niza nevolja koje joj je život priuštio.

Naime, ta atraktivna majka četvero dece razvela se 2021. godine, nakon čega je prihvatila posao na nekoj recepciji kako bi mogla hraniti mališane.

Ipak, u međuvremenu su joj pale na pamet i neke nove ideje, pa je osmislila i "Kuvanje s Kloe", erotski serijal tokom kojeg je počela istovremeno prikazivati svoje kulinarsko umeće uz zanosno tijelo.

Neke od snimaka na njenom profilu na Instagramu u međuvremenu su premašile brojku od milion pregleda, pa je Kloe sve te očarane muškarce počela preusmeravati na OnlyFans, na platformu gde je aktivno počela objavljivati u junu 2022. godine.

U martu je prvi puta premašila zaradu od 27 hiljada evra neto za samo mesec dana, a najveću popularnost je stekla među američkom, kanadskom, britanskom, brazilskom i meksičkom publikom.

Pri izlasku na "druga tržišta" pomoglo joj je i znanje španaskog jezika, odnosno činjenica da je meksičkih korena, pa je tako svoje pratioce počela podučavati i prostim izrazima na španskom.

"Pet godina sam bila majka i domaćica. Prelazak na radno vreme od 9 do 5 bio je prilično težak. Jedva sam viđala decu", rekla je Kloe, kojoj fleksibilniji raspored danas omogućava da ima više vremena za porodicu.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.