KONTROVERZNA POLICAJKA VERA OPET U CENTRU PAŽNJE: Proslavila se ŠOKANTNIM SNIMKOM, a sada je opet OTIŠLA PREDALEKO!
Vera Mekuli, Foto: PrintScreen/ Instagram/ veramekuli

provokacija

KONTROVERZNA POLICAJKA VERA OPET U CENTRU PAŽNJE: Proslavila se ŠOKANTNIM SNIMKOM, a sada je opet OTIŠLA PREDALEKO!

Ona je tražila od svojih hiljada fanova na društvenim mrežama da joj pošalju gotovinu putem interneta, ali su joj onda predložili alternativni način prikupljanja novca

Objavljeno: 11:46h

Zanosna njujorška policajka, Vera Mekuli (27), koja se decembra prošle godine proslavila snimkom plesa u šefovom krilu, razmatra da otvori OnlyFans nalog kako bi golišavim sadržajem unovčila svoju momentalnu popularnost.

Ona je tražila od svojih hiljada fanova na društvenim mrežama da joj pošalju gotovinu putem interneta, ali su joj onda predložili alternativni način prikupljanja novca, piše Dejli star.

Vera je izgradila armiju pratilaca na Instagramu koji traže da im veže lisice, ali je nastavila da pravi skandale na poslu i nekim čudom još uvek nije otpuštena. Tako je prošlog meseca posrnula službenica upala u policijsku stanicu bosih nogu dok je smrdela na alkohol, i to da bi se svađala oko “nepravednog” hapšenja njenog zeta.

Najnovije zahteve fanova za više pikantnog sadržaja uslišila je serijom slika objavljenih u četvrtak, na kojima pozira u pripijenoj sivoj haljini.

– U slučaju da vam treba nešto da ogovarate u grupnom četu – napisala je u opisu jedne od provokativnih fotki.

Vera je takođe iskoristila priliku da podseti svoje pratioce da “ceni donacije”.

Pored uobičajenog “balavljenja” u komentarima se pratioci su se udružili u zahtevima da Vera da otvori nalog na sajtu za odrasle.

– Jedva čekam da OF padne… a do tada sam ovde zbog ovakvih stvari – prokomentarisao je neko jednu od fotki.

– Trebalo bi da otvori OnlyFans. Biće milioner za 6 meseci – napisao je drugi fan.

Jedan pratilac je čak sugerisao da njen bivši šef policije za koga je plesala mora da žali što nju nije oženio umesto svoje supruge a Mekuli se već jednom oglasila na tu temu.

(Espreso/ Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.