PROVOKATIVNA PRODAVAČICA VOĆA, ISTAKLA SE ŽESTOKIM ATRIBUTIMA: A malo ko zna ŠTA TO JOŠ RADI! (FOTO)
Kristina Penava, Foto: Printscreen/Instagram/ kristinaofficial12

MAČKA

PROVOKATIVNA PRODAVAČICA VOĆA, ISTAKLA SE ŽESTOKIM ATRIBUTIMA: A malo ko zna ŠTA TO JOŠ RADI! (FOTO)

Kada nisam na putu, većinom sam u Zagrebu i provodim vreme s prijateljima", rekla je Kristina

Objavljeno:

Prodavačica mandarina Kristina trenutno je u srećnoj vezi, na putovanju u Istanbulu, zarađuje na OnlyFans platformi, a i dalje uživa u prodaji namirnica na štandu. To je posao kojem se uvek vraća.

Zagrepčanka Kristina Penava jedna je od retkih koja je doslovce preko noći postala poznata. Nakon što su se domaćim medijima proširile njene fotografije gde u oskudnom topu prodaje mandarine, ubrzo je dobila i prigodan nadimak - Kristina Mandarina. Javila se iz Istanbula, gde je trenutno na putovanju s dečkom. Kaže kako je u srećnoj vezi.

1 / 4 Foto: Instragram printscreen

"Trenutno sam u Turskoj, a baš sam juče posetila odličan restoran Nusret koji je jedan od najpoznatijih u Turskoj, a i po celom svetu. Volim putovati. Kapućino sa zlatom, definitivno nešto za isprobati. Kada nisam na putu, većinom sam u Zagrebu i provodim vreme s prijateljima", rekla je Kristina.

Iako je više ne srećemo na štandovima gde prodaje voće i povrće, influenserka i dalje ima pune ruke posla. Otvorila je račun na OnlyFans platformi, poznatoj po eksplicitnom sadržaju koji se naplaćuje. Kristina nam kaže kako tamo zarađuje čisto pristojno, dovoljno za svoje životne potrebe.

"Imam odličan sadržaj, a moji obožavatelji su s tim srećni. Zarađivati mogu dovoljno i za sve što mi je potrebno za živeti. Prodaju voća nisam ostavila iza sebe. Naravno, uvek se rado vratim na štand i odradim po potrebi. Obožavam taj posao i uvek mu se rado vratim", rekla je Kristina.

Dok je njen profil na OnlyFansu stabilan, onaj na Instagramu gde je imala nekoliko stotina hiljada obožavatelja je uklonjen jer je prekršila njihova pravila za korisnike. Kako i sama kaže, verovatno je problem u golotinji. No, snašla se vrlo brzo i otvorila novi profil gde trenutno ima nešto više od 2000 pratilaca.

U javnosti otvoreno govori i o estetskim zahvatima. Ne skriva kako je radila grudi, oblikovala nos i obraze, no u posednje vrijeme, kaže, nije išla pod nož.

"U zadnje vreme nisam ništa korigovala. Zadovoljna sam kako izgledam trenutno i to održavam", rekla je.

(Espreso / Rtl.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.