UPUSTILI SU SE U AVANTURU, A ONDA MU JE SAOPŠTILA DA JE TRUDNA: Saznao je ŠOKANTNU ISTINU, da li je ovo MOGUĆE?!
Trudnoća, Foto: Profimedia

partneri

UPUSTILI SU SE U AVANTURU, A ONDA MU JE SAOPŠTILA DA JE TRUDNA: Saznao je ŠOKANTNU ISTINU, da li je ovo MOGUĆE?!

Kada su u pitanju intimni odnosi tu posebno moramo obratiti pažnju, pre svega na svoje zdravlje ali i na brojne druge posledice koje to može izazvati

Objavljeno:

Površne partnerske veze sve su češći trend u međuljudskim odnosima. Ljudi ulaze u avanture bez imalo potrebe da dublje upoznaju osobu sa kojom se viđaju. Ovo često dovodi do veoma neprijatnih situacija ali i neželjenih problema koji neminovno nastanu.

Kada su u pitanju intimni odnosi tu posebno moramo obratiti pažnju, pre svega na svoje zdravlje ali i na brojne druge posledice koje to može izazvati. Emotivna otupelost jedna je od njih, a zdravstveni rizici u samom su vrhu lestvice. Neretko dolazi i do neželjene ili neplanirane trudnoće što sa sobom donosi i velike odluke koje morate doneti zbog svojih nepromišljenih poteza.

U takvoj situaciji našao se i jedan muškarac u kasnim četrdesetim godinama koji je već duže vreme u neobaveznoj vezi. Međutim, upravo ovakva avantura promenila mu je život iz korena.

Svađa
Svađafoto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

- Nikada joj nisam rekao da ne mogu da imam više dece. Imam 47 godina i imam dvoje dece iz braka. Ona ima 36 godina. Viđamo se skoro godinu dana i ne bih to opisao kao ozbiljno. Vidimo se jednom svake nedelje ili tako nešto. Se*s je uvek bio dobar i koristim kondome za dodatnu zaštitu jer ovih dana ne možete biti previše oprezni. Izvela me je na sjajno veče za moj rođendan.Posle smo se vratili kod nje i bili smo toliko zaokupljeni trenutkom da nismo koristili kondom tokom odnosa - počinje svoju anonimnu ispovest jedan zabrinuti muškarac.

Kako dalje objašnjava, kada je saznao da mu je partnerka trudna usledila su brojna nerešena pitanja i dileme.

- Rekla je da je zabrinuta da smo preuzeli veliki rizik, ali potajno sam mislio da ćemo biti bezbedni. Sada mi je rekla da je trudna. Kad sam joj rekao: „Jesi li sigurna da je moje?“ odgovorila je: „Naravno“, ali je izgledala pomalo zbunjeno. Uvek je na svom telefonu i šalje poruke drugim prijateljima za koje ne znam. Da li me vara? - upitao se ovaj zbunjeni mladić koji je pomoć potražio od savetnice na internetu.

Savetnica mu je dala nekoliko saveta kako da reši ovu veoma netipičnu situaciju u kojoj se našao.

- Moraćete da budete iskreni prema njoj i da joj kažete da ste imali vazektomiju, a zatim procenite njenu reakciju. Ako je ona zaista zbunjena, onda možda vaša vazektomija nije bila uspešna, iako je to retko. Da li ste išli na naknadne sastanke da proverite da li je procedura funkcionisala? Možete razgovarati sa svojim lekarom za dodatne savete. Ako je trudna sa vašom bebom, i dalje je na njoj da odluči da li će nastaviti trudnoću ili ne.Ako to učini, bićete u obavezi da podržite dete finansijski, a nadam se i emocionalno. Ako ona prizna da je varala, onda oboje morate mnogo da razgovarate - poručila mu je savetnica, a piše San.

Bonus video:

16:13

Trudnoća povećava rizik od stvaranja kamena u bubregu: Evo šta savetuju lekari

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.