POSLE NIZA SPONTANIH POBAČAJA, NA ULTRAZVUKU JE VRISNULA, PA DOŽIVELA ŠOK: Šta joj se desilo sa STOMAKOM?! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/heylindshay

RADOST

POSLE NIZA SPONTANIH POBAČAJA, NA ULTRAZVUKU JE VRISNULA, PA DOŽIVELA ŠOK: Šta joj se desilo sa STOMAKOM?! (FOTO)

Posle niza spontanih pobačaja, Lindzi je konačno nenadano ostala trudna

Objavljeno: 17:33h

Lindzi i Sajmon Hej su par iz Nju Džersija koji je oduvek priželjkivao još jedno dete. Oni su već imali sina kada su poradili po pitanju proširenja porodice. Lindzi je, pak, lekar saopštio da zbog njenih jajnih ćelija, koje navodno nisu u najboljem stanju, nije u mogućnosti da olako ostane u drugom stanju, tako da je to dvoje mladih ljudi već počelo da razmatra mogućnosti veštačke oplodnje. Lindzi su savetovali da primi i posebnu injekciju pošto povećava mogućnost začeća.

Posle niza spontanih pobačaja, Lindzi je konačno nenadano ostala trudna. Pravi šok je usledio tek kada je otišla na ultrazvuk, gde joj je saopšteno da umesto jedne, ona nosi čak 4 bebe. Šansa da imate blizance je jedan prema 250, šansa da imate trojke je jedan prema 62.500, a za četvorke čak jedan prema 15.625.000.

Lindzi je na svom Instagramu redovno obaveštavala pratioce o novitetima iz svog života, pa je, očekivano, usledila salva pohvala za četvorke. Trudnoća je sasvim dobro napredovala, a oko 20. nedelje Lindzi je opomenuta da mora malo da uspori životni tempo. Tada su joj lekari nalagali da isključivo miruje do kraja trudnoće, što je u njenom slučaju bilo još nepunih 10 nedelja. Kao i sve bebe kojih ima više i Lindzine četvorke su rođene pre termina i narednih 7 nedelja proveli su u inkubatoru.

Posle početne inetnzivne nege i nedelja provedenih na odeljenju otpuštene su kući gde su nastavile lep oporavak, a roditelji i brat su uživali u svakom trenutku provedenom sa njima.

Lindzi se izvinila pratiocima zbog činjenice što više ne stiže da objavi mnogo toga, a glavni "krivci" su četvorke.

- Nemam ni minut za sebe. Stalno sam u pokretu i naučila sam da radim nekoliko stvari odjednom. Spavam manje, više brinem, ali mogu reći da izreka "pune ruke, puno srce" nikada nije bila istinitija. Tako sam puna radosti i sreće i svaki dan se pitam čime sam zaslužila takvu sreću, veoma smo blagosloveni - istakla je Lindzi.

(Espreso/Srećna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.