TRUDNA NASTAVNICA (35) NAĐENA MRTVA: Pre smrti objavila OVU fotografiju, sve je i dalje MISTERIJA (FOTO)
Marel Starok, Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

TUGA

TRUDNA NASTAVNICA (35) NAĐENA MRTVA: Pre smrti objavila OVU fotografiju, sve je i dalje MISTERIJA (FOTO)

Marel je radila u osnovnoj školi Sendvud u Glazgovu

Objavljeno:

Marel Starok (35), nastavnica u poodmakloj trudnoći nađena je mrtva na imanju u Glazgovu, a u toku je potraga za osumnjičenim nakon što je njena smrt okarakterisana kao sumnjiva.

Kako prenose tamošnji mediji, nakon što su otkrili njeno telo, policajci su tražili čoveka u udaljenom parku. Škotska policija je saopštila da su dve istrage povezane, ali da se ne veruje da postoji rizik za širu javnost.

Poslednja fotografija nastavnice
Poslednja fotografija nastavnicefoto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Marel je radila u osnovnoj školi Sendvud u Glazgovu, a u pismu upućenom roditeljima, direktorka osnovne škole Fiona Doneli rekla je da je ona bila „voljeni član“ nastavnog osoblja.

- Sa dubokom tugom moram da vas obavestim o iznenadnoj smrti gospođe Starok, koja je voljeni član našeg nastavnog osoblja. Znam da će ovo biti šok za našu školsku zajednicu i učinićemo sve što možemo da podržimo decu, osoblje i porodice u teškim i izazovnim vremenima - rekla je ona.

Marel se preselila u Glazgov kada je imala 17 godina da bi nastavila karijeru u scenskoj umetnosti. Kasnije je postala nastavnica u osnovnoj školi nakon što je završila postdiplomske studije.

Bonus video:

00:12

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA

(Espreso / Skaj Njuz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.