MLADA INES (23) IZNENADA PREMINULA, IZGUBLJEN JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT! Ne postoje reči UTEHE, velika TUGA (FOTO)
Ines Švajcar, Foto: Printscreen/Facebook/Desinićke Mažoretkinje

TRAGEDIJA

MLADA INES (23) IZNENADA PREMINULA, IZGUBLJEN JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT! Ne postoje reči UTEHE, velika TUGA (FOTO)

Još u subotu nastupala sa svojim koleginicama, mažoretkinjama iz Desinića, a dan kasnije je preminula

Objavljeno:

Zagorska opština Desinić zavijena je u crno, jer je njihova 23-godišnja meštanka Ines Švajcar iznenada preminula. Od nje se opraštaju mažoretkinje čija je članica od malih nogu, kao i Dobrovoljno vatrogasno društvo (DVD) Hrašće.

Ines je poreklom iz Ravnica Desinićkih, u Desiniću je pohađala i osnovnu školu, no već duži niz godina živela je u Kraljevcu na Sutli, gde će ovog četvrtka, s početkom u 16 sati, biti održan i njen poslednji ispraćaj. Bila je zaposlena u KBC-u Rebro kao medicinska sestra.

Još u subotu nastupala sa svojim koleginicama, mažoretkinjama iz Desinića, a dan kasnije je preminula.

Zvaničnih informacija o uzroku smrti mlade mažoretkinje u ovom trenutku još uvek nema, no meštani su za lokalni portal Zagorje.com izjavili kako je najverovatnije bila reč o iznenadnom srčanom zastoju, prenosi Jutarnji list.

„Dragi naši, ovim putem pre svega želimo izraziti saučešće porodici i najbližima naše drage Ines koja nas je prerano napustila. Ne postoje reči utehe koje bismo mogle sročiti, ne postoje reči koje bi sada utešile one koji su joj bili najbliži, ali jedno je sigurno – zauvek će ostati u našim srcima i sećanjima“, navodi se.

„Došla je u našu grupu kao malena devojčica, a izašla kao odrasla devojka, ostavila je poseban trag u našoj priči i uvek zračila posebnom toplinom. Bila je prekrasna devojka koja je svojim osmehom krasila mnoge nastupe i još pre samo dva dana, nažalost poslednji put, zaplesala s nama. Ines, iako nisi uspela staviti tačku na kraj svoje priče, u našoj ćeš biti još dugo, tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živečeš u mnogim sećanjima.

Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vreme odvajala za mnoge probe, nastupe i našu grupu. Naša proslava ostaće nam u posebnom sećanju jer je naša Ines bila deo nje i svoje poslednje trenutke provela s nama, a objave o istoj ćemo krenuti objavljivati kasnije“, napisale su Desinićke mažoretkinje na Fejsbuku.

Od Ines se oprostilo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Hrašće čija je Ines bila članica.

„U dubokom bolu obaveštavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustilo naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmeha, naša članica Ines Švajcar (23). Ne postoje reči utehe koje bi nas utešile. Ništa ne može zamijeniti gubitak voljene osobe i nikakve reči ne mogu izraziti tugu koju osećamo, ali sećanja i uspomene su neizbrisive. Sahrana naše drage pokojnice biće u četvrtak, 27.4.2023. godine u 16:00 sati na mesnom groblju Kraljevec na Sutli. Porodici, rodbini i prijateljima izražavamo najiskrenije saučešće. Pokoj večni daruj joj Gospodine, svetlost večna neka joj svetli. Anđeo naš, pazi nas i čuvaj“, poručili su iz DVD-a Hrašće.

Bonus video:

00:30

Preminula majka Zorana Marjanovića

(Espreso/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.