ISPRAZNIO CEO ŠARŽER NA KOMŠIJE ZBOG LOPTE: U PUCNJAVI povređeni roditelji i DEVOJČICA, HOROR! (FOTO)
Pištolj, Foto: Profimedia

horor

ISPRAZNIO CEO ŠARŽER NA KOMŠIJE ZBOG LOPTE: U PUCNJAVI povređeni roditelji i DEVOJČICA, HOROR! (FOTO)

Naoružani čovek istrčao na ulicu i pucao dok nije ostao bez metaka

Objavljeno:

Šestogodišnja devojčica i njeni roditelji povređeni su u pucnjavi do koje je došlo kada je na njih pucao čovek u čije dvorište je uletela lopta.

Zbog tog incidenta, muškarac se navodno veoma iznervirao, a očevici kažu da je naoružani čovek istrčao na ulicu i pucao dok nije ostao bez metaka.

Kako su objasnili, deca su igrala košarku kada se lopta otkotrljala niz ulicu i ušla u dvorište Roberta Singlterija (24).

Policija okruga Gaston u Severnoj Karolini saopštila je juče da traga za osumnjičenim koga je okarakterisala kao "naoružanog i opasnog".

Devojčicu Kinsli Vajt metak je okrznuo po obrazu. Posle provedene noći u bolnici puštena je kući, rekli su članovi porodice za Queen City News.

Njen otac Vilijem Vajt ostaje u bolnici.

"Izašao je s oružjem i počeo da puca. Nadam se da je tata dobro", rekla je mala Kinsli.

Njenu majku, Ešli Hilderbrand, pogodio je metak i ona je zbrinuta na licu mesta. Rekla je za VSOC da je čula kako je napadač pretio njenom mužu i ćerki rečima "Ubiću vas". Zatim ih je jurio, pucajući, dok je otac pokušavao da zaštiti ćerku, rekla je Ešli.

Napadač je pucao na još jednu osobu na ulici ali ona nije povređena, saopštila je policija.

Singltari se suočava sa više optužbi, uključujući četiri tačke za pokušaj ubistva prvog stepena, dve tačke za napad smrtonosnim oružjem sa namerom da ubije, jednu tačku za posedovanje vatrenog oružja.

On je od ranije poznat policiji pošto je u decembru uhapšen zbog toga što je svoju devojku napao maljem.

Ovo je poslednja u nizu pucnjava u kojima su žrtve bile mlade osobe.

Dve teksaške navijačice su upucane nakon što je jedna nakon treninga ušla u pogrešan automobil misleći da je njeno vozilo.

Ova pucnjava se desila nakon dve druge slična incidenta u kojima su žrtve navodno upucane nakon što su greškom pristupile pogrešnim adresama.

Prošle nedelje, 16-godišnji Ralf Jarl je upucan i teško povređen nakon što je greškom pozvonio na pogrešna vrata u Kanzas Sitiju dok je pokušavao da pokupi svoju braću i sestre u incidentu koji je izazvao nacionalni gnev.

Bonus video:

02:15

HOROR U AMERICI! UBIJENO TROJE DECE I TROJE ODRASLIH: Pucnjava u katoličkoj školi u Nešvilu, UBICA DEVOJKA (28)!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.