PROBUDIO SE I NAŠAO NEŠTO JEZIVO U BOKSERICAMA: Nijedan muškarac neće SPAVATI MIRNO nakon ovog SNIMKA!(VIDEO)
Krevet, Foto: Profimedia

AUU!

PROBUDIO SE I NAŠAO NEŠTO JEZIVO U BOKSERICAMA: Nijedan muškarac neće SPAVATI MIRNO nakon ovog SNIMKA!(VIDEO)

Gospodin iz Australije je, pre nego što se rešio uljeza u gaćama, svog novog prijatelja snimio, a potom ga je "ispratio" u prirodu

Objavljeno:

Jedan muškarac, koji kaže da je tokom noći osetio kako mu se nešto migolji u boksericama, probudio se i na donjem vešu pronašao ogromnog pauka, čiji ujed ne mora biti koban, ali svakako jeste bolan.

Gospodin iz Australije je, pre nego što se rešio uljeza u gaćama, svog novog prijatelja snimio, a potom ga je "ispratio" u prirodu.

"Probudio sam se jutros i osetio sam kako mi se nešto pomera na gaćama. Pogledao sam i ugledao ovog pauka kako mi spava tamo gde sam najslabiji", napisao je Australijanac.

Snimak pauka na boksericama je za kratko vreme postao viralan i prikupio je više miliona pregleda i nekoliko hiljada komentara, uglavnom preplašenih korisnika.

"Kako si tako hladnokrvan? Nikad neću u Australiju", napisao je jedan korisnik.

"Ok, stvorio si mi nove strahove", napisao je drugi.

Drugi su konstatovali da bi premrli od straha da su nešto takvo pronašli na svom donjem vešu kad se probude.

Inače, u pitanju je pau iz porodice Sparassidae, i njegov ujed može da izazove ubrzan rad srca, oticanje, mučninu i glavobolje, ali uglavnom nije smrtonosan po ljude. Ovi pauci žive u tropskim krajevima - Australiji, Aziji, Africi, SAD, ali ima ih i u nekim mediteranskim zemljama.

Šta biste vi uradili? Pišite nam u komentarima.

06:09

ŽILET MI JE BIO ISPOD OKA, POSTALO JE TOPLO, A ONDA SAM VIDELA KRV! Jeziva ispovest ŽENE PAUK o surovom incidentu u zatvoru

(Espreso/Telegarf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.