DEVOJČICA SE POŽALILA DA JE MALTRETIRAJU VRŠNJACI PA SE UBILA! Ostavila srceparujuću poruku zbog koje ćete PLAKATI
Devojčica Ilustracija, Foto: Gina Kelly / Alamy / Alamy / Profimedia

tuga

DEVOJČICA SE POŽALILA DA JE MALTRETIRAJU VRŠNJACI PA SE UBILA! Ostavila srceparujuću poruku zbog koje ćete PLAKATI

Tražila je od škole pomoć, čak i predlagala šta da se uradi, ali odgovor nije dobila

Objavljeno:

Jedanaestogodišnja devojčica iz Nju Džersija koja je sebi oduzela život nakon što se požalila na maltretiranje napisala je srceparajući mejl službeniku u svojoj školi u kojoj je pozvala da učenici "iznesu sva svoja osećanja i emocije na bezbednom mestu".

Felisija LoAlbo-Melendez umrla je 6. februara u kupatilu u školi F. V. Holbein u Maunt Holiju – ubrzo nakon smrti njenog oca, tranzitnog detektiva iz Nju Dersija Aleksisa Melendeza, koji je preminuo od kancera.

Učenica šestog razreda je napisala školskim zvaničnicima da su ona i njeni drugari bili maltretirani, prema rečima njene majke Elejn LoAlbo, koja je podelila potresan mejl koji je poslala njena ćerka.

"Gledala sam TV i razmišljala o stvarima u mom životu koje su mi se desile. Onda sam dobila odličnu ideju!”, početak je Felisijine poruke LoAlbo koju je objavio "Fox News Digital".

"Umesto dramskog kluba, to bi bio Trama klub! Trama nije laka tema za razgovor, ali verujem da će imajući gde mogu da odu, potišteni ljudi ispustiti sva svoja osećanja i emocije“, navodno je napisala devojka.

Rekla je da će "pomoći i pružiti koliko može" ako škola prihvati njenu ideju.

"Pa, nadam se da će se ovo desiti. Na primer, čula sam od prijatelja i drugih o stvarima koje su im se desile i mislim da bi ovo bila fantastična stvar. Prijatno veče", zaključlila je Felisija u poruci.

LoAlbo je rekla da se njena ćerka "zalagala protiv maltretiranja još od vrtića, kada su joj rekli da se oboji smeđom bojom."

"Moja ćerka je verovala da je zlatna. Da je mama bila bela, a tata smeđi. … Od tada je počela da se zalaže za sebe i druge", rekla je ona. "Nije samo plač moje ćerke naišao na gluve uši, već se to dešava u svim školama."

LoAlbo je zahtevala da vidi bezbednosne snimke kako bi dokazala da je njena ćerka bila sama u trenutku smrti, jer se plaši da je neko drugi mogao da bude umešan u to.

"Tokom poslednjih osam nedelja odbijali su da mi pokažu bilo kakav snimak video-trake i nekoliko mejlova u vezi sa maltretiranjem u školi", rekla je ona za "The Post" ove nedelje.

"Tražila sam da vidim šal [pronađen u kupatilu], sigurnosne trake i nisam imala pristup njenom školskom [na mreži] nalogu još pre nego što je umrla", rekla je LoAlbo.

Ožalošćena žena je rekla da je njena ćerka bila maltretirana "mnogo godina" i da je morala lično da pozove roditelja drugog učenika da ih zamoli da pomognu da se maltretiranje zaustavi.

Felisija je udarila jednog učenika koji joj je rekao da se "neživi", prema LoAlbou, koji je naveo da su školski zvaničnici "pokušali da prikriju" maltretiranje, a zatim pokušali "da prikriju sve ostalo kada su u pitanju detalji njene smrti."

Načelnik školskog okruga Robert Mungo rekao je za "Post" da je njegova kancelarija "u potpunosti sarađivala, uključujući obezbeđivanje snimaka sa nadzora i svih dokumenata u vezi sa istragom.

"Okrug nikada nije odbio nijedan zahtev za informacije ili snimke koji se odnose na istragu od bilo kog ovlašćenog lica", rekao je on u saopštenju.

"Naš okrug je pretrpeo gubitak, koji nastavlja da opterećuje školsku zajednicu. Školski savetnici i administratori, uz podršku školskog tima za reagovanje na krizne situacije okruga Burlington, imaju i nastaviće da povećavaju kontakt sa učenicima i osobljem i spremni su da im pomognu u obradi ovih najnovijih informacija dok i dalje tuguju", dodao je Mungo.

Tužilaštvo okruga Burlington saopštilo je da će video uskoro devojčicinoj majci biti omogućeno da vidi snimak.

"Ranije je saopšteno da ćemo udovoljiti njenom zahtevu da pogleda snimak nadzora škole u ​​odgovarajuće vreme, ali ne dok je krivična istraga u toku", rekao je portparol za "Post" ove nedelje.

"Istraga je završena i biće napravljeni dogovori u bliskoj budućnosti da gospođi LoAlbo bude prikazan snimak", dodao je predstavnik.

01:10

SEKTOLOG UPOZORAVA! Podsetio na NAJSUROVIJE samoubistvo, a jedan detalj NIJE POZNAT JAVNOSTI: Oni veruju da tako idu bliže satani!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.