CELO SELO DRHTI OD "ČOVEKA JARCA": Bizarno stvorenje diglo meštane na NOGE, sve je počelo SUSRETOM U MRAKU?
Šuma, Foto: Profimedia

MISTERIJA

CELO SELO DRHTI OD "ČOVEKA JARCA": Bizarno stvorenje diglo meštane na NOGE, sve je počelo SUSRETOM U MRAKU?

Susret je navodno trajao tri sekunde, nakon čega je tajanstvena “životinja” nestala, tvrdi svedok

Objavljeno:

Britanskim medijima kruži priča o “čoveku jarcu” koji je navodno viđen u gluvo doba noći kod jednog sela u centralnoj Engleskoj.

Uzbunu je podigla jedna osoba na forumu za roditelje Mumsnet.com kada je opisala stvorenje visoko oko metar i 80 centimetara. Ona piše da je dva sata posle ponoći videla veliku figuru osvetljenu farovima automobila, tokom vožnje ka selu Staverton. Navodno je stajalo na dve kratke, ali snažne noge, a kukovi su se “kružno” pomerali. Ova informacija zbunila je malobrojne meštane, prenosi Miror.

Susret je navodno trajao tri sekunde, nakon čega je tajanstvena “životinja” nestala, tvrdi svedok. Takođe misli da je bila tamno braon boje.

– Nismo bili tu nekoliko dana i vratili smo se prilično kasno. Na ovom konkretnom mestu nema kuća niti drugih građevina, najbliža je udaljena više od jedne milje – napisala je osoba koja tvrdi da je videla misterioznog stvora nalik satiru.

Na forumu se digla rasprava o tome šta bi to moglo biti, a neki su predlagali da je u pitanju divlji valabi (torbar nalik kenguru iz Australije) ili zalutali medved, a priču su brzo pokupili lokalni mediji, pa onda i najveći portali u zemlji.

Medved
foto: Profimedia

Iako to zvuči neverovatno Velika Britanija ima zanemarljivu populaciju divljih valabija koji su pobegli iz zatočeništva.

– Mršavi medved je najbolji način da se to opiše. Opuštena ramena, široki bokovi itd. Ali očigledno to ne može biti medved u Britaniji – pisalo je u nastavku opisa.

Na kraju nije bilo nikakvog konsenzusa, ali je većina uverena da stvorenje nije bilo čovek već nešto između koze i jelena.

(Espreso/Objektiv.rs/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.