MAJKA UŠLA KOD ĆERKE U SOBU I ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Odmah joj je pozilo kada je videla u kakvom je STANJU
Smrt, Foto: Printscreen dailymotion

tragedija

MAJKA UŠLA KOD ĆERKE U SOBU I ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Odmah joj je pozilo kada je videla u kakvom je STANJU

Kada su otišli na odmor nisu ni slutili da će se ovo putovanje pretvoriti u njihovu najveću noćnu moru

Objavljeno: 19:49h

Devojčica je spavala i iznenada umrla. Enora je pronađena u strašnim okolnostima - detetu je bilo modro lice i pena joj izlazila iz usta. Ispostavilo se da se devojčica predozirala. Kako? Enorini roditelji tuže vlasnika kuće u kojem su proveli odmor.

Kada su Lidi i Boris Lavenir, iz Gvadelupa, sa celom porodicom otišli ​​na odmor u Majami, SAD, nisu ni slutili da će se ovo putovanje pretvoriti u njihovu najveću noćnu moru. Sedmočlana porodica iznajmila je kuću na Floridi preko popularne veb stranice Erbnb. Tragedija se dogodila kada su roditelji 19-mesečnu Enoru stavili na dvočasovnu dremku.

Kako Vašington Post opisuje, kada je majka otišla da probudi ćerku, zatekla je zastrašujući prizor. Enorino lice je bilo plavo, a iz ustiju je izlazila pena. Porodica je odmah pozvala hitnu pomoć, ali je bilo prekasno da se spase. Lekari su samo ustanovili smrt.

Policija
Policijafoto: Profimedia

Obdukcija je otkrila da je Enora umrla od trovanja fentanilom, opioidom koji je veoma moćan narkotik. U početku su sumnje pale na roditelje devojčice, ali droga u krvi im nije pronađena.

Tragedija se dogodila u avgustu 2021. Od tada istražitelji pokušavaju da utvrde kako je droga dospela u kuću koju je iznajmio Erbnb. Kako navodi Vašington post, prethodni stanari su pravili žurku na kojoj se pojavio kokain, ali nije dokazano da je i fentanil njihov. Enorina smrt je stoga smatrana nesrećom, a slučaj je zatvoren dok se ne pojave novi dokazi.

Jedno je bilo sigurno - da je droga bila u stanu. Zbog toga su, prema pisanju „Vašington posta“, roditelji devojčice odlučili da tuže portal Erbnb, vlasnika stana, upravnika iznajmljivanja i prethodne stanare. Prema rečima advokata porodice Tomasa Skolara, svrha tužbe nije da se utvrdi izvor smrtonosne droge, već da se dokaže da je Erbnb bio nemaran jer stan nije bio propisno očišćen nakon prethodnih stanara.

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.