MALENA ANISA (5) NASMRT IZBODENA, NJENO TELO NAĐENO U PARKU: Dve stvari i dalje NEJASNE, a evo ko je UHAPŠEN!
Cveće, sveće i plišane igračke na mestu gde je devojčica nađena, Foto: Paul Zinken / AFP / Profimedia

OGROMNA TRAGEDIJA

MALENA ANISA (5) NASMRT IZBODENA, NJENO TELO NAĐENO U PARKU: Dve stvari i dalje NEJASNE, a evo ko je UHAPŠEN!

Prema prvim informacijama, nema indicija da je devojčica seksualno zlostavljana, što je navodno i potvrđeno prilikom obdukcija

Objavljeno:

Policija u Nemačkoj i dalje istražuje motive ubistva petogodišnje Anise, koja je izbodena u parkiću u Berlinu.

Zbog sumnje da je devojčici naneo smrtonosne povrede oštrim predmetom, uhapšen je Gokdeniz A., dalji rođak devojčice koji je bio angažovan da čuva nju i njeno troje braće i sestara.

Devojčica sa ubodnim ranama pronađena je u utorak u jednom od parkića u Pankovu. Preminula je nedugo po dolasku u bolnicu.

Na mestu gde je devojčica pronađena građani ostavljaju sveće, cveće i plišane igračke, a svi koji žive u tom delu Berlina šokirani su ubistvom.

Mesto gde je malena Alisa pronađena
Mesto gde je malena Alisa pronađena foto: Paul Zinken / AFP / Profimedia

Policija i dalje pokušava da utvrdi motiv, kao i kako je devojčica tačno nastradala.

Osumnjičeni Gokdeniz A. zanemeo je prilikom saslušanja, a u ovom trenutku terete ga za krivično delo teško ubistvo.

"On je uhapšen jer je on poslednji koji je viđen kako sa devojčicom napušta park, a vratio se bez nje", naveli su iz policije.

Prema prvim informacijama, nema indicija da je devojčica seksualno zlostavljana, što je navodno i potvrđeno prilikom obdukcije.

Mesto gde je malena Alisa pronađena
Mesto gde je malena Alisa pronađena foto: Paul Zinken / AFP / Profimedia

Mala Anisa je na telu imala više ubodnih rana, a ljudi koji su se zatekli na licu mesta pokušali su da joj pruže pomoć. Nažalost, iako je brzo prebačena helikopterom u bolnicu, podlegla je povredama.

Očevici i prijatelji porodice rekli su da su kobnog dana Ania i njeno troje braće i sestara bili u parku sa Gokdenizom, koji je često čuvao mališane.

Oko 14.30 časova, osumnjičeni je napustio parkić sa petogodišnjom devojčicom. Navodno je rekao da mala Anisa mora da ide u toalet. Nedugo potom u park se vratio bez nje i rekao je svima da se devojčica izgubila.

Drugi roditelji u parkiću su oko 15 časova pozvali policiju i prijavili nestanak devojčice. U potragu je odmah krenulo više od 100 policajaca i helikopter. Slučajni prolaznik je devojčicu pronašao u 17.40 časova u drugom parku, na 700 metara od parkića gde je poslednji put viđena.Ubrzo je policija privela Gokdeniza.

Oružje kojim je počinjeno ubistvo još nije pronađeno.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.