MLADIĆ (23) ZADAVIO DEVOJKU USRED ODNOSA, A ONDA JE ISPLIVALA NJEGOVA BIZARNA OBJAVA: Da li je ovo MOGUĆE?
Devojka na krevetu, Foto: Profimedia

JEZIVO

MLADIĆ (23) ZADAVIO DEVOJKU USRED ODNOSA, A ONDA JE ISPLIVALA NJEGOVA BIZARNA OBJAVA: Da li je ovo MOGUĆE?

Utvrđeno je da je uzrok smrti mlade žene bilo “mehaničko davljenje”, dok su policajci na mestu zločina pronašli kondome i razna s*ksualna pomagala

Objavljeno:

Mladić iz Argentine je optužen da je ubio svoju devojku tokom intimnog odnosa, a zatim je njegova čudna objava na društvenim mrežama postala viralna.

Telo Paule Grasije (26) pronađeno je 14. februara u njenoj kući u Buenos Ajresu, dok je njen dečko Brajan Ezekiel Hardin (23) pobegao kod svoje majke u obližnju varoš Magdalenu, pišu argentinski mediji.

On je zatim navodno pozvao svog druga da prizna zločin i kaže mu da je “preterao”. Ovaj ga je odmah prijavio policiji.

Utvrđeno je da je uzrok smrti mlade žene bilo “mehaničko davljenje”, dok su policajci na mestu zločina pronašli kondome i razna s*ksualna pomagala.

U početku se pretpostavljalo da je u pitanju zločin iz strasti, ali je uskoro isplivala Brajanova objava na društvenim mrežama, koja bi mogla da bude dokaz predumišljaja.

Policija na mestu zločina
Policija na mestu zločina foto: AP

– Nema smisla imati toliko udvarača ako svi imaju mentalitet j*bača, a ne vole te. Razgovaraju sa tobom zato što si zgodna na fotkama, a ne zato što žele da znaju više o tebi. Žao mi je, ali neko je morao da ti kaže. Gde je prava ljubav ako ne ceniš onoga ko te istinski voli – napisao je na Fejsbuku Brajan pored intimne fotografije para na kojoj se ne vide lica.

Mladić je, po svemu sudeći, pobegao motociklom do kuće svoje majke. Policija ga je pronašla i uhapsila tokom pretresa objekta u Magdaleni, a istraga je i dalje u toku.

(Espreso/Objektiv.rs/Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.