TRAMPOV SIN NIJE MOGAO DA OĆUTI NAKON HAOSA U POLJSKOJ: Ukrajincima se njegove reči NEĆE SVIDETI
Donald Tramp Mlađi, Foto: Printscreen/Youtube

donald tramp mlađi o padu projektila

TRAMPOV SIN NIJE MOGAO DA OĆUTI NAKON HAOSA U POLJSKOJ: Ukrajincima se njegove reči NEĆE SVIDETI

Trampov sin, Donald Tramp Mlađi, na Tviteru se pita da li je vreme da se prestanu slati milijarde Ukrajini nakon što je ukrajinski projektil pao u Poljsku

Objavljeno:

Donald Tramp 45. američki predsednik, koji je tu dužnost obavljao od 2017. do 2021. godine, zvanično je podneo kandidaturu za iduće predsedničke izbore u SAD-a 2024. godine.

Za 76-godišnjeg Trampa biće to treći predsednički izbori u političkoj karijeri. Na prvim je odneo pobedu i postao predsednik, dok je 2020. izgubio od Džoa Bajdena, sadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Trampova kandidatura sasvim sigurno će američku političku scenu učiniti još zanimljivijom, posebno u kontekstu rata u Ukrajini i odnosa SAD-a prema NATO-u, prenosi Index.hr.

Trampov sin, Donald Tramp Mlađi, na Tviteru se pita da li je vreme da se prestanu slati milijarde Ukrajini nakon što je ukrajinski projektil pao u Poljsku.

Budući da je ukrajinski projektil pogodio našu NATO saveznicu Poljsku, možemo li sada barem prestati trošiti milijarde da ih naoružamo?“, pita se Donald Tramp Mlađi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.