UMRO NIKOLAJ PETRUNJIN! Preminuo u 47. godini nakon TEŠKE BOLESTI
Ilustracija, Foto: Profimedia

TUGA

UMRO NIKOLAJ PETRUNJIN! Preminuo u 47. godini nakon TEŠKE BOLESTI

Saopštene teške vesti

Objavljeno: 16:37h

Nikolaj Petrunjin, član stranke Vladimira Putina "Jedinstvena Rusija" i ruski poslanik, preminuo je u 47. godini nakon teške bolesti.

To je u sredu saopštila pres služba Državne dume.

Petrunjin je bio zamenik Državne Dume i prvi zamenik predsednika Komiteta za energetiku Dume, a član je Putinove stranke "Jedinstvena Rusija".

- Posle teške bolesti preminuo je zamenik Državne dume Nikolaj Jurjevič Petrunjin. Nikolaj Jurjevič je od 2016. predstavljao tulsku oblast, bio je prvi zamenik predsednika komiteta Državne dume za energetiku - navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Predsedavajući Državne dume Vjačeslav Volodin izrazio je saučešće Petrunjinovoj porodici i prijateljima.

- Nikolaj Jurjevič je bio profesionalna i odgovorna osoba, uživao je autoritet među svojim kolegama, birači su mu verovali. Izražavam najdublje saučešće porodici i prijateljima Nikolaja Jurjeviča. Blagoslovena uspomena - prenela je pres-služba.

Smrt, Sveće, sveće
foto: Profimedia

Šef frakcije "Jedinstvena Rusija" u Dumi Vladimir Vasiljev je rekao da se Petrunjin "posvetio radu u korist svojih birača".

- Izgubili smo pouzdanog druga. Tugujemo. Izražavamo iskreno saučešće rođacima, prijateljima i kolegama Nikolaja Petrunjina. Blagoslovena uspomena - citira ga pres služba frakcije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.