PUTIN DAO SVOJ KAPUT PREDSEDNIKU UAE? Svet bruji o OVOM snimku, oglasili se iz Kremlja! (VIDEO)
Bin Zajed i Putin, Foto: Profimedia

GEST PAŽNJE

PUTIN DAO SVOJ KAPUT PREDSEDNIKU UAE? Svet bruji o OVOM snimku, oglasili se iz Kremlja! (VIDEO)

Ovaj gest ruskog lidera komentarisao je danas i njegov portparol Dmitrij Peskov, koji je rekao da je Putin dao svoj kaput gostu u "znak pažnje"

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u utorak sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom, a na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako gost nosi Putinov kaput.

Na snimku se vidi kako Putin i Bin Zajed izlaze iz zgrade. Dok Putin izlazi u sakou, šeik je ogrnut crnim kaputom, koji mu je pozajmio domaćin, prema pisanju ruskih medija.

Vladimir Putin, Muhamed bin Zajed
foto: Profimedia

- Topli odnosi. Putin je dao predsednik UAE svoj kaput kako se ne bi smrzao u Sankt Peterburgu - piše u opisu snimka na društvenim mrežama.

Ovaj gest ruskog lidera komentarisao je danas i njegov portparol Dmitrij Peskov, koji je rekao da je Putin dao svoj kaput gostu u "znak pažnje".

- Ovo je određeni gest pažnje koji u potpunosti odražava međusobni stav lidera (dve zemlje) - rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara da li je Putinu vraćen kaput koji je dan ranije bacio na ramena Al Nahjana tokom njegove prve posete Rusiji.

Peskov je dodao da, u slučaju da kaput ne bude vraćen, to neće stvoriti nikakve poteškoće.

- Ne mislim da će to biti problem - poručio je portparol Kremlja.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.