SENKA JE KRIVA ZA SVE: Dobio kaznu za parkiranje, odmah se žalio
Automobil, Foto: Printscreen/Youtube/Porsche

NEVEROVATNO

SENKA JE KRIVA ZA SVE: Dobio kaznu za parkiranje, odmah se žalio

Čovek se parkirao pored mesta za invalide, ali je svejedno dobio kaznu

Objavljeno:

Jedan Britanac iz Londona tvrdi da je dobio kaznu za parkiranje jer je senka njegovog automobila prešla na mesto za invalide, piše Miror.

Metju Kol mora da plati 65 funti (oko 9.130 dinara) nakon što je u martu ostavio kola ispred pošte. Ovaj baštovan bio je zapanjen kada je ovog meseca dobio pismo u kojem se navodi da se nepropisno parkirao.

Fotografija “prestupa” mu je poslata poštom, a na njoj se vidi kako njegov “ford” stoji pored mesta za osobe sa invaliditetom, dok senka prelazi liniju.

– To je apsurdno. Nema oznake gde sam parkirao, a fotografije koje su mi poslali pokazuju samo senku mog automobila na mestu za invalide. Vodio sam svoju ćerku na fudbalsku utakmicu na i tu sam se ranije parkirao bez problema – kazao je ljutito Britanac za portal My London.

On tvrdi da nije fer što je ovaj put kažnjen jer se i ranije parkirao na to mesto u Levišamu.

– Potpuno je pogrešno. Oni me kažnjavaju zbog nečega čega nema. Pošto nisam dobio kartu u drugi put, lično mislim da ovog puta nije trebalo da dobijem kartu. Mislim da 65 funti nije puno za mnoge ljude danas, ali je pogrešno iz principa. Ako ne platite kaznu u određenom vremenu, ona se udvostručuje na 130 funti, što već jeste mnogo – kazao je Kol

Nesrećni vozač je uložio žalbu čim je video obaveštenje o kazni i naveo da na tom mestu nije bilo oznake za invalide.

Verovali ili ne, žalba je odbačena, a nadležni i dalje tvrde da se nepropisno parkirao.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.