PREŠLA SAM U ISLAM jer mi je ALAH POSLAO ČOVEKA! Katarinina priča je PODELILA region! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook/jasmin.fetakovic

Neverovatna ispovest

PREŠLA SAM U ISLAM jer mi je ALAH POSLAO ČOVEKA! Katarinina priča je PODELILA region! (FOTO)

- Bila sam nemoćna, ali mi je Alah poslao čoveka, Muslimana, koga sam upoznala i preko koga sam doznala istinu, napisala je Katerina na Fejsbuku
Objavljeno: 13:54h

On joj je pričao o islamu i poklonio joj Kuran, a kada ga je pročitala u njoj se, kaže, sve promenilo. Doznala je ono što je godinama tražila, otkrila je istinu, suštinu života i na kraju je odlučila da pređe u islam. To je uradila u jednoj džamiji u Bitolju, a kada se vratla kući sa hidžabom, njena majka i sestra su pobesnele.

- Kada su me videli sa hidžabom bili su iznenađene i veoma ljute. Ja sam bila smirena, plakala sam pred njima, gušila se u suzama i ništa im nisam govorila, ali se nisam pokajala, napisala je Katerina Zaova.

Ona je nedavno na svet donela muško dete kojem su dali ime Edin.

- Ne znam kako to da opišem, ali mogu reći da smo nas dvoje zadovoljni činjenicom da se u našoj porodici rodio anđeo, mlad naslednik porodice. Ovo dete normalno pripada svim muslimanima, a poštujući principe islama, dali smo mu ime Edin, izjavio je srećni otac Jasmin Fetahović.

Njihov dom će uskoro posetiti i Katerinina rodbina, koja se u početku pomirila sa njenom odlukom da promeni veru i pređe u islam.

(Espreso.co.rs / Sandžaklive)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.