Nosim gaće od 188 evra i čarape od 45 evra: Ispovest Šenkija Versaćea, Albanca o kojem priča cela Srbija! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

Kakva likčina!

Nosim gaće od 188 evra i čarape od 45 evra: Ispovest Šenkija Versaćea, Albanca o kojem priča cela Srbija! (VIDEO)

- Uređenje kuće i bazena me je koštalo oko milion evra, a u ormaru mi je bukvalno sve Versaće - od kape do čarapa.
Objavljeno: 15:14h

Dodaje da njegov hobi jeste skup, ali da maksimalno uživa u svom okruženju, kao i da ne žali nijedan denar potrošen na Versaće proizvode.

foto: Privatna arhiva

- Uređenje kuće i bazena me je koštalo oko milion evra. Sve originalne proizvode kupujem u Italiji. Već dvanaest godina radim, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac na nešto što je neka vrsta mog znaka raspoznavanja. U ormaru mi je bukvalno sve Versaće - od kape do čarapa. Nedavno sam kupio bokserice od 188 evra i čarape od 45 evra. Živim svoj Versaće san i zadovoljan sam, kaže Šenki iz Aračinova.

Albanac bogatiji od Čede, Đokovića i Divca zajedno sluša narodnjake, kiti muziku i pada u sevdah! (VIDEO)

Kaže da uskoro planira i da promeni prezime i zvanično postane Versaće jer ga već svi tako prepoznaju.

foto: Privatna arhiva

- Stalno dobijam ponude od raznih TV stanica u regionu koji žele da dođu kod mene i snime me, da urade intervju. Javljaju se iz Srbije, sa Kosova, Albanije... Nisam prihvatio nikakvu ponudu jer sam zauzet i imam obaveze. A znam da bi oko mene imali veoma interesantnog materijala jer svako ko je došao da me poseti, bio je zapanjen i oduševljen. Kada mi dođu gosti sa strane, onda vide da se i ovde u Makedoniji može lepo da se živi, ako se vredno radi. Ne planiram ovde da se ovde zaustavim, ukrasiću kafić, baš kao što sam ukrasio moj dom i automobile. To je moj veliki ćef i ispunjava mi život, poručuje Šenki. (Espreso.co.rs / Viki Klinčarova / Fokus.mk)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.