GRANIČNA POLICIJA JE ZAUSTAVILA KAMION NA KONTROLU: Kada su videli šta se krije u njemu ODMAH PALA HAPŠENJA
Kako se navodi, incident se dogodio kasno u subotu u gradu Đevđelija nedaleko od granice sa Grčkom, Foto: Beta

velike muke

GRANIČNA POLICIJA JE ZAUSTAVILA KAMION NA KONTROLU: Kada su videli šta se krije u njemu ODMAH PALA HAPŠENJA

Vršilac dužnosti premijera Oliver Spasovski rekao je da će se Severna Makedonija odupreti pokušajima migranata da pređu granicu

Objavljeno: 08.03.2020. 21:08h
  • 2

Policija Severne Makedonije otkrila je 56 migranata tokom rutinskog pretresa kamiona i uhapsila vozača pod sumnjom da je član grupe krijumčara ljudi kojih ih dovozi iz Grčke, saopštile su danas vlasti.

Kako se navodi, incident se dogodio kasno u subotu u gradu Đevđelija nedaleko od granice sa Grčkom, a vozač kamiona je identivikovan kao 46.godišnji makedonski državljanin, prenosi AP.

Migranti - 54 Pakistanca i dva Avganistanca, biće prebačeni u prihvatni centar u Djevđeliji, gde će sačekati deportaciju nazad u Grčku.

Severna Makedonija je pojačala patrole na granici sa Grčkom, nakon što je Tursaka prošle nedelje otovrila granicu za migrante koji žele da uđu u zemlje EU.

Vršilac dužnosti premijera Oliver Spasovski rekao je da će se Severna Makedonija odupreti pokušajima migranata da pređu granicu.

"Imamo nultu toleranciju i nećemo dozvoliti ulazak migranata zato što je to politika svih zemalja u regionu", rekao je Spasovski.

Bonus video:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media