AKO ME UBIJETE, U MAKEDONIJI ĆE ZAVLADATI HAOS! Boki 13 se opasno istripovao, preti nekim mnogo moćnim ljudima
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, Foto: Pritnscreen

afera reket

AKO ME UBIJETE, U MAKEDONIJI ĆE ZAVLADATI HAOS! Boki 13 se opasno istripovao, preti nekim mnogo moćnim ljudima

Dokaze o umešanosti u aferi "Reket" sačuvao je na sigurnom i to na više adresa

Objavljeno:

Makedonska rijaliti zvezda i vlasnik TV, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, rekao je policiji na saslušanju da ima dokaze protiv premijera te zemlje Zorana Zaeva i njegovih saradnika.

Kako je naveo, dokaze o umešanosti u aferi "Reket" sačuvao je na sigurnom i to na više adresa, prenosi "Kurir" pozivajući se na neimenovani izvor.

Yes, I’m full ? #balenciaga #fashion

Објава коју дели Boki 13 (@boki13official) дана

Jovanovski se sumnjiči za reketiranje biznismena Jordana Kamčeva od koga je uzeo 1,5 miliona evra u kešu kako specijalna tužiteljka, štićenica Zaeva, Katica Janeva ne bi podnela zahtev za produženje njegovog pritvora.

On je na saslušanju rekao, kako navodi list, da će se u Makedoniji dogoditi politički zemljotres bude li mu se nešto dogodilo u zatvoru, kao i da će se otvoriti Pandorina kutija i da niko neće biti pošteđen.

"Ako me ubijete u zatvoru pašće i mnogi političari, a tu mislim i na Zaeva i njegovu vladu. Imam dokaze protiv Zaeva i državnog vrha. I sve sam ostavio na sigurnom kod majke i na još nekoliko adresa. Ako mi se nešto dogodi, ako me ubijete, obesite i to pokušate da predstavite kao samoubistvo, budete li me ovde tukli, mučili, zastrašivali, u Makedoniji će biti politički zemljotres", rekao je Boki 13 na saslušanju.

???‍♂️?✌?#work #style #fashion

Објава коју дели Boki 13 (@boki13official) дана

List prenosi, pozivajući se na izvore u Severnoj Makedoniji da te pretnje nisu naivne i da su u igri "ozbiljni ljudi i ogromne pare", jer je Boki 13 reketirao mnoge, a da je ovaj slučaj samo "vrh ledenog brega".

"Viđao se sa ministrom policije Oliverom Spaskovskim i gradonačelnikom Skoplja Petreom Šilegovim, kao i Aleksandrom Kiracovskim, bivšim generalnim sekretarom SDSM, stranke na čijem je čelu Zoran Zaev. On je održavao veze i sa gradonačelnikom Kumanova Maksimom Dimitrijevskim", rekao je izvor lista.

Kako se navodi, Jovanovski se viđao i sa stranim diplomatama, poput ambasadora Slovenije, Velike Britanije i drugima.

Boki je smešten u "haško odeljenje" zatvora u Skoplju gde nema luksuza na koji je navikao - izolacija je loša, a ćelijama je neophodna rekonstrukcija.

Ćeliju deli sa jednim pritvorenikom, zbog bezbednosne procene da ne treba da bude izdvojen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.