PERČIĆKA VAŽI ZA NAJZGODNIJU PEVAČICU: Poslednjom objavom raspametila pratioce! (FOTO)
Žanamari Perčić, Foto: Printscreen Instagram

AU

PERČIĆKA VAŽI ZA NAJZGODNIJU PEVAČICU: Poslednjom objavom raspametila pratioce! (FOTO)

Inače, pevačica na društvenim mrežama redovno objavljuje provokativne fotografije koje bude maštu njenih pratilaca

Objavljeno:

Pevačica Žanamari Perčić (40) u proteklih je nekoliko godina svoju liniju dovela do savršenstva zahvaljujući svakodnevnom vežbanju, pa ne čudi što nosi titulu jedne od najseksepilnijih Hrvatica, a danas uz pevačku karijeru gradi i karijeru influenseke. Na Instagramu je sada podelila fotografije u uskoj, crnoj šljokičastoj haljini i salonkama, a pozirala je na krevetu. Uz objavu je kratko napisala 'Samo radikalno', a pratioci su joj uputili brojne komplimente.

"Kakva fotografija", "Samo brutalno", "Savršena", "Uvek lepa i atraktivna", "Lepa si", "Umetničko delo", "Zgodna dama", "Najlepša si", samo su neki od komentara pratilaca.

Inače, pevačica na društvenim mrežama redovno objavljuje provokativne fotografije koje bude maštu njenih pratilaca. Fotka se u glamuroznim izdanjima, a ponekad i u pripremi za trening, a nedavno je sa fanovima podelila kako je izgledala nakon porođaja 2015. godine.

-Je' l moram objašnjavati zašto iz ovog perioda imam samo tri fotke?- napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u tigrastom, jednodelnom bodiju koji je istaknuo njene obline, a kako je otkrila, tada je imala oko 75 kilograma.

Žanamari se svojim isklesanim telom redovno hvali na društvenim mrežama, a iz objektiva često je njen suprug Mario Perčić.

Vežbanje ne propušta, a iako su joj mnogi treneri savetovali kako bi bilo dobro da u nedelji ima dva dana odmora, ona ih ne sluša. Ni period kada su teretane bile zatvorene, nisu sprečile pevačicu u treniranju, samo ih je tada prilagodila kućnoj varijanti.

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.