"UMRLA JE KAO PRAVA DIVA": Poslednjih godina Kasandra se javljala samo nekolicini, nije znala koliko je OBOŽAVANA!
Davorka Ručević, Foto: Printscreen/Youtube/JUGOVIZIJA

DANCE ERA JE BILA NJENA

"UMRLA JE KAO PRAVA DIVA": Poslednjih godina Kasandra se javljala samo nekolicini, nije znala koliko je OBOŽAVANA!

Kasandrin odlazak šokirao je i rastužio sve koji su s njom sarađivali, koji su je poznavali i u njenoj eri radili

Objavljeno:

Davorka Ručević Kasandra preminula je početkom decembra. U razgovoru za RTL o njoj govore Ella Jantoš i Ivana Banfić, koje su, baš kao i Kasandra, među najvećih gmuzičkim imenima devedesetih. Obe su jako potresene i tužne.

"Još uvijek ne mogu da poverujem u to. Pamtit ću je kao predivnu, dobru i nežnu dušu koja je bila čista ljubav. I po predivnom, posebnom glasu. Bila je previše nežna za ovaj svet. Ako je istina, sada je u miru. Počivala u miru", priča nam u razgovoru Ivana Banfić, i dalje potresena odlaskom Davorke Ručević Kasandre, najveće zvezde devedesetih.

Kasandrin odlazak šokirao je i rastužio sve koji su s njom sarađivali, koji su je poznavali i u njenoj eri radili. Jer, dance era je zaista bila njena. Kasandra je svojim impresivnim glasom, pojavom i harizmom utelotvorila devedesete - i u teškim vremenima na svojim mladim leđima, uz još par koleginica, iznela jedan novi muzički pravac.

1 / 2 Foto: Youtube printscreen

Među koleginicama koje su uz nju bile predvodnice dance-a, bila je i Ella Jantoš. Muzičarka tuguje zbog gubitka koleginice i prijateljice, a u razgovoru za RTL.hr govorila je o Kasandri najljepšim rečima.

"Što reći? Povukla se i umrla je kao prava diva. Pokušavala sam da dođem do nje kada smo počele da pevamo devedesete Minea, Ivana Banfić i ja, i uspela sam nekako. Međutim, uprkos komunikaciji tokom dve godine, ipak je bila dovoljno tajnovita. Govorila je vrlo malo o nekim problemima koji su se ticali direktno ponovno izlaska, ali ne bih pričala o tome. Očigledno joj je bilo toliko stalo da o tome nitko ništa ne zna, da bih i voljela da se držim toga i ispunim joj tu njenu želju. Pamtiti ću je po originalnosti, ekstravagantnosti i dobroti. Nismo bile velike, bliske prijateljice, ali kako smo često zajedno nastupale, podržavale smo se kao koleginice i družile smo se tada, neminovno smo se družile i podupirale. Eto, jako mi je žao zbog svega što joj se dogodilo i zbog toga što nas je rano napustila", rekla nam je tužno Ella Jantoš.

Zapitala se ova zvezda devedesetih i je li Kasandra bila svesna koliko je bila obožavana? "I pitam se, je li bila svesna koliko je obožavana među obožavateljima kojih je puno bilo... Mislim da nije. Toga mi je najviše žao. Ja sam dobila priliku da me publika podseti ko sam. A ona nije", dodala je Ella na ivici suza. Podsetimo, Davorka Ručević Kasandra preminula je početkom decembra. Njen tužni odlazak potvrdila je njezina potresena majka, rekavši da se i dalje nada da će se njena voljena ćerka pojaviti.

Bonus video:

20:32

VEČERNJI DNEVNIK 23.12.2021.

(Espreso/RTL.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.