VESELJE U ZAGREBU: Najbolja drugarica Hilari Klinton je HRVATICA! (FOTO)
Foto: AP

VRAĆA KLINTONOVE U BELU KUĆU!

VESELJE U ZAGREBU: Najbolja drugarica Hilari Klinton je HRVATICA! (FOTO)

Kapricija Penavić Maršal bliska je prijateljica i saradnica Hilari Klinton s kojom je provela kampanju za predsednicu Amerike
Objavljeno: 16:49h

Ukoliko Hilari Rodham Klinton pobedi na izborima za američkog predsednika, vegeta i vunene čarape iz Hercegovine opet će ući u Belu kuću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najjača hrvatska veza u Beloj kući tokom mandata Bila Klintona i Baraka Obame bila je Hrvatica Kapricija Penavić Maršal – iako je formalno bila lična asistentkinja Hilari Klinton te šefica protokola Bele kuće, prava je istina da je reč o njenoj dugogodišnjoj prijateljici.

KOLINDA SE MALO ZBUNILA: Amerikanci će izabrati našeg predsednika, ovaj...

Toliko su bliske da mnogi upućeni u njihov odnos govore kako je Kapricija bila "druga mama" Hilarine ćerke Čelzi.

Uključena je u kampanju Hilari Klinton od samog početka – napustila je funkciju šefice protokola Bele kuće i ostavila Obamu pripremajući se za mogućnost – dok je Hilari još vagala mogućnost kandidature – da u se odmah priključi svojoj prijateljici i pomogne joj u pohodu na Belu kuću.

foto: AP

Delić njenog angažmana u kampanji otkrivaju i mejlovi koji su, poput Hilarinih, ukradeni i objavljeni – svi govore o organizaciji kampanje, prikupljanju novca i potpunoj posvećenosti, toliko da je nudila svoju kuću u Vašingtonu za prijeme ili smeštaj kolegama kada bi nešto zaškripelo u organizaciji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.