Vedrana Rudan objasnila: Neka muškarci rađaju, mi ćemo gledati kako ginu njihova deca!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

Vedrana Rudan objasnila: Neka muškarci rađaju, mi ćemo gledati kako ginu njihova deca!

Književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan u interjuu za Novosti kaže da je uspeh kad imaš lovu, vlast i moć, a političare obilazi u širokom luku
Objavljeno:

Riječka književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan, popularna bar koliko i kontroverzna, ne propušta priliku da "oplete" i po našim, a prevashodno po hrvatskim političarima, i da o svemu što nas okružuje i "žulja", bilo to slavljenje "Oluje", Milanović ili crkva, izrazi svoje mišljenje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vedrana to radi jasno, glasno, beskompromisno, bez dlake na jeziku, uz obilje sočnih izraza, na radost armije čitalaca, koje je upravo stigla da obraduje i novim romanom "Muškarac u grlu" koji ju je "katapultirao" na sam vrh liste najprodavanijih autora "Lagune".

Vedrana navodi da je svaka njena knjiga drugačija i da ne voli pisce koji čitav život pišu istu knjigu.

foto: Fonet

- Ova knjiga se razlikuje od drugih po tome što se u njoj mnogo jače čuje muški glas. Često razgovaram sa uglavnom mlađim muškarcima, i zapanjuje me kad čujem koliko su nesrećni i nesigurni u vezama sa modernim, mladim, jakim ženama. Ovo je knjiga o nemogućnosti komunikacije među ljudima koji se vole i o tome da i muškarci mogu biti igračke u rukama žena, danas, češće nego što se misli. I to me raduje. Žene danas napuštaju svoje partnere, često se uopšte ne osvrću i svoje promašene veze ne analiziraju godinama, onako kako su to činile žene moje generacije. Rodila sam se pedeset godina prerano - priča književnica.

Vedrana otkriva da li je lično pronašla bračnu sreću i objašnjava šta su preduslovi za harmoniju u braku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.