Sablasne livade, zarasle šume i pustoš: Status ovog Hrvata otkriva koliki je bio besmisao akcije Oluja! (FOTO)
Foto: Facebook/Tihogovornik

Iskreno

Sablasne livade, zarasle šume i pustoš: Status ovog Hrvata otkriva koliki je bio besmisao akcije Oluja! (FOTO)

Hrvatska obeležava 21. godišnjicu operacije "Oluja" u kojoj je proterano 200.000 Srba. Veliki broj njenih stanovnika doživljava taj dan kao praznik, ali ima i onih koji drugačije misle
Objavljeno: 15:50h

On piše i kako je njegova zemlja pretrpela štetu od Oluje.

- Kada je počela Oluja ljudi su otišli, poučeni iskustvom znali su šta ih čeka ako ostanu. Oni koji su poslušali poziv "vrhovnika" završili su prerezanih vratova i raskoljenih glava, a da počinitelji nikada nisu pronađeni niti osuđeni. Varivode, Gošići i ostala mesta svedočili su klanjima celih porodica koje su ostale na svome jer nisu videli razlog za strah. Nisu nikome uradili ništa loše, niti su loše očekivali. Oni koji su sve to zlo i priredili davno su otišli, a oko svega se pre toga telefonom dogovorili s našim hrvatskim tvoriteljima zla. Sada svi mi zajedno uživamo u plodovima dogovornog zla s ciljem bogaćenja šake plavoprsih bandita s jedne i druge strane, piše Premužić.

"Možda se jednog dana i vrate neki ljudi, zajedno s nama sjednu na klupu, pod drvo...možda jednog dana. Ovih dana sigurno ne", zaključuje ovaj čovek u svojoj Fejsbuk objavi koja će retko koga ostaviti bez komentara.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.