PREVELIKI BROJ MRTVIH TOKOM LETA, STVAR JE OZBILJNA, NE SMEMO DA LAŽEMO LJUDE: Ivan Đikić se OGLASIO o KORONI!
Stanje je jako ozbiljno i potrebno je maksimalizovati napore svih, štaba, građana, lekara, politike..., Foto: Printscreen/Youtube

koronavirus

PREVELIKI BROJ MRTVIH TOKOM LETA, STVAR JE OZBILJNA, NE SMEMO DA LAŽEMO LJUDE: Ivan Đikić se OGLASIO o KORONI!

Kazao je i kako u zadnja dva meseca ima 70 umrlih od korone

Objavljeno:

Naučnik Ivan Đikić gostovao je na N1 Televiziji upozoravajući da je stanje u Hrvatskoj vrlo ozbiljno te poručio da niko ne sme građane uveravati da je sve pod kontrolom u trenu dok "imamo preko 300 novozaraženih".

Kazao je i kako u zadnja dva meseca ima 70 umrlih od korone.

"U dva meseca je broj umrlih 70. A u pet meseci je bilo 100. I tokom leta očigledno virus ubija. Stvarno je zabrinjavajuće da je toliko umrlih tokom leta", rekao je.

"Stanje je jako ozbiljno i potrebno je maksimalizovati napore svih, štaba, građana, lekara, politike... Kad građani budu shvatili da je situacija ozbiljna imaćemo mere koje će donositi rezultate. Mi ne kontrolišemo ovaj virus, virus je takav da ne znamo koliko se širi, ali dok god se politika bude mešala u rad službama koji se trebaju boriti protiv virusa, tada nećemo uspeti. Ako ćemo građane uveravati da je sve pod kontrolom, bojim se da će te brojke još rasti. Kad imamo preko 300 novozaraženih moramo reći da je to ozbiljno, da je situacija jako ozbiljna", rekao je Đikić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.